Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 80 sürekli tedavi ile çalışma olanağı bulunmayan paranoid şizofren raporuna itiraz

yagache

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 80 sürekli tedavi ile çalışma olanağı bulunmayan paranoid şizofren raporunu geçen ay tıp fakültesi hastahanesinden verdiler.
İşsizim ve İşçi Bulmaya baş vurdum ama raporumun yüzdesi fazla olduğundan işverenlerden bir cevap veren olmadı.

Ben bu raporla herhangi bir işte çalışamayacak mıyım ya da kendime ait bir iş yeri açamayacak mıyım. Hal böyle ise rapora sağlık il müdürlüğüne giderek itiraz edersem oranı % 45 lere düşüremezler mi ?
Ben kendimin çalışabilecek düzeyde olduğunu biliyorum. Eğer çalışırsam 6-7 yıl içinde emekli olabileceğimi de biliyorum. Ben elimdeki bu raporla birilerine muhtaç gözüküyorum ve bunu ben 45 yaşında kaldıramıyorum.Elimden her iş geliyor bilgisayarımda var, alet edavat ta kullanabiliyorum, nasıl bir çözüm gerekli bir türlü bulamıyorum,

yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler

engelli maasına bas vursanız bırde .580 oldugu ıcın sızınle yasayan eşiniz yada kızınız sıze baktıgına daır 700 tl evde bakım parası alıcak bende %80 şizofrenıyım yasım 30 bu hastalıkla yasamak cok zor allah yardımcınız olsun.

prosedürlere uyarak bir maaş bağlanmasını şu an isteyemem, Ben şuan ailemin yanında ikamet ediyorum ve gerçekten çalışmak istiyorum. Bir de hem ailemin gelir durumu engelli maaşı almamı engelliyor hem de ben nişanlıyım evlilik düşünüyorduk, dolayısı kendimce bir SSK lı iş ya da iş yeri açma gibi bir olayım olması gerekiyor.Fakat engellilik yüzdem fazla olduğundan hiç birini şu an yapamıyorum, hayatım felç oldu yani, engelimi düşürmem gerekiyor. Sizde zor günler geçiriyorsunuzdur size de Allah kolaylık versin.

Üst Alt