Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 vergi indirimim var. Çalıştığım yerde emekli olup çalışmaya devam etsem ne fayda?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
660
Reaksiyonlar
423
%80 vergi indirimim var.
01/10/2003 ilk SSK girişim.
Şu anki primlerim toplamı= 3548

52 günlük sigortam daha olsa
Sigortam dolmuş oluyor.

ARALIK 2016 dan beri aynı
İş yerinde halen çalışmaktayım.

Bu şartlarla bu işyerinde çalışmaya devam etsem
Ve EKİM 2018 de emekli olsam bana ne gibi
Faydası olur.

Mehmet005

Tamam ekstradan emekli maaşı alırım doğru. Vergi indirimim %80 yani 1.DERECE.

Vergi indirimim 1 değilde 2. DERECE olsaydı o zaman ne fark ederdi. Emeklilik şartlarım değişirmiydi.

SİZCE %80 vergi indirimimi riskli, yoksa %80 altı vergi indirimimi avantajlıdır?

VERGİ İNDİRİMİ ORANI İLERLEYEN ZAMANLARDA DÜŞERMİ
2. DERECE VERGİ İNDİRİMİYLE BEKLEMEK İYİMİ OLUR Kİ.

Şizofreniden %80 vergi indirimiyle emekli olup bu raporla çalışmaya devam eden var mı

Yakın zamanda inşallah 3600 günden %80 vergi indirimi ile emekli olacağım. Bu raporla emekli olup çalışmaya devam edebilirmiyim?
Bu oran ve raporla çalışmaya devam eden varmı?

memur olamazsın iptal etmen lazım ay dünya vazo

Ben özel sektör için diyordum özelde çalışmak için.

masa başı bir işse, basit bir işse çalışabilirsin, ben de %70 bipolarım, özelde bulursam böyle bir iş çalışabilirim.

Özel sektörden Malülen emekli olup emekliliği iptal ettirip Devlet Memuru olan varmı?

Özel sektörden malülen emekli olan bir kişi EMEKLİLİĞİ İPTAL ETTİRİP ekpss ile devlet memuru olabilirmi?

ayDÜNYAvazo 1 dereceden 3600 gün ile emekli olurken
2 derecede şartlar 18 yıl hizmet yılı ve 4000 güne tabi olurdunuz

Tamam o zaman 2.DERECE için 4000 gün prim yetiyor yani. 2.DERECEYE düşerse eğer ASKERLİK BORÇLANMASI(450 GÜN) yapsam yeter. Tabi bu bir varsayım, yani en kötüsü.

ayDÜNYAvazo evet rahat olabilirsin
Bende 2 dereceden yararlanıyorun Ama
3 dereceye göre günümü tamamlayacağım
Her ihtimale karşı çünkü sgk sağı solu belli olmuyor

İLERLEYEN ZAMANLARDA PSİKİYATRİK HASTALIK VE ORANLARININ DÜŞME İHTİMALİ VARMIDIR?

GENEL OLARAK PSİKİYATRİK ENGEL GRUPLARININ VE ORANLARININ İLERLEYEN ZAMANLARDA( belki biz göremeyiz de) DÜŞME İHTİMALİ VARMIDIR?

ayDÜNYAvazo bunu hiç birimiz bilemeyiz psikyatri değil tüm rahatsızlıklar için geçerli.

Özel sektörden malülen emekli olmuş bir kişi ne zaman tekrar çalışmaya başlayabilir?

Özel sektörden SSK yla malülen emekli olmuş bir kişi ne zaman tekrar çalışmaya başlayabilir?
Kişi istediği zaman MALÜLEN EMEKLİLİĞİ İPTAL ETTİRİP SSK lı bir işte çalışmaya başlayabilirmi?

Emekliliği iptal ettirmek için kişinin SGK ya şahsen başvuru yapılması mı gerekir?

Son düzenleme:
Dilekçe ile müracaat edeceksiniz. Şahsen gidemezseniz eğer iadeli posta gönderin

Üst Alt