Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

8000 gün Bağkur'un ardından 300 gün SSK oldu. Emeklilik hangi statüde olacak?

metin yunus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yüzde 42 rapar var 1988 ssk 300 gün 1992 yıiından bagkurdan 8000 gun enson ssk 300 gunum var bagkura gitım emekli işlerimin ssk başlatmamı söylediler.bu işler böylemi oluyor.orda bana emeklilik için for doldurdular 20 gun sonra adresime postayla göndereceklermiş

metin yunus[FONT=sans-serif] ssk başlatırsan . 3.5 yatirsan sssk dan emekli olursun bagkurdna olcan sne emekli kademeli %40 rapor alabiliyosan emekli olursun bagkurdan

[/FONT]
bagkur.PNG

o rapor gecersiz ssk gideceksin.. ben emekli olmak istiyorum deiyeceksin seni sevk etcekler hasteneye o aldın rapor işe yarmaz kurum sevk etcek ordan rapor alcan

bagkurdakı şef ssk hastanesinden aldigim rapor geçerli bizde o hastaneye gönderiyoruz dedi

peki ama kurum kendi sevki ile ister..şef öle diyosa ben bilmem

benim örenmek istediğim bagkurda benim ilgili bligileri ve pirim günlerim yazılı dosyayla ssk gönderdi şu anda pırımın ordan yatıyor emeklilik işleri ordan başlıyacak ssk butun pırımlerını taplayıp bızden emekil olamaz bagkurdan olurdiye bagkura gönderecek ondabnsonra biz senden gereklı evrakları isteyeceğiz dedi .bu işlem böylemi oluyor onu öğrenmek istedim.teşekurler

birleştirme yapcan evet gunleri ssk ve bagkur günlerin birleşecek

kamil42; yanlış yönlendirme insanları, bilip bilmeden yorum yapıp insanların kafasını karıştırma.

matin yunus; bu kadar prim yatırmışsın, hizmet birleiştirmesi yaptırıp çoktan emekli olman lazımdı, ne diye bekledin?
raporun geçerlidir, sgk ya git detaylı bilgi al.

kamil bey rapor veren ssk skreterik malulen emekli olmak iseyen kişiler kurumdan yazı getirmesı gerektiğini .özürlü emekli olak isteyenleri kurumdan yazıya gerek yotur bu rapor geçerlidir dedi . rahatsızlığım önceden 35 verdiler hiber tansıyon çıkınca 42 verdiler

metin yunus

Son 2520 primin fazlası hangi statüde ise emeklilik de o statüde olur. Yani sizin emeklilik başvurunuz 4a (ssk) değil 4s (bağkur) statüsünde olacak. Temel alınacak yasa da 5510 sayılı yasanın 28. maddesi olacak:

bagkur.PNG

ELinizdeki rapor bir işe yaramaz. Sigorta müdürlüğü sizi hastaneye sevk etmeli ve ona istinaden rapor almalısınız.

emeklilik evrak takibi

04/02/2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ ne anlama geliyor

metin yunus

Raporunuzun Ankara'da sgk sağlık kurulunda olduğu anlamına gelir, değerlendirildikten sonra emeklilik için başvurduğunuz sgk müdürlüğüne gönderilir.

10/03/2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE
11/03/2016 ANKARA SGİM RÜZGARLI SGM DESTEK HİZMETLERİ-1(GELEN EVRAK) SERVİSİNE
14/03/2016 ANKARA SGİM RÜZGARLI SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-3

en son durum bu ufuk bey Ufukalp

Raporunuzun sgk sağlık kurulu tarafından değerlendirilmesi tamamlanmış ve Rüzgarlı sgm ye gönderilmiş, orası da emeklilik servisine sevk etmiş, sanırım yakın zamanda maaşınız bağlanacak gibi.

teşekkürle ufuk bey

600 gün ssk 8100 gün bagkura ne kadar maş baglarlar

O konuda bir şey söyleyemem. Gönlünüzden geçen neyse o olsun inşaallah. :)

27/5/2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1
arkadaşlar kurumuarıyorum dosya icelemede diyor ilk raporuma 42 sonra bazı tetıkler için ikinci bir rapor isdediler oda 55 ne zaman sonuçlanır bilgisi olan varmı 5510/28

yok daha sonuçlanmadı. 170 aradım incelemede diyor.bimere yazdım ordanda incelemede diye haber veriyorla.60 gün oldu bekliyorum bu kadar yavş çalışan başa bir kurum varmi açaba

@OturanBoğa-@Ufukalp
sorum olacak yunus arkadaş gün yıl olarak emekliliğe hak kazanmış, bağkur dan emekli olur da... vergi muaflığı alsa otomatik emeklilik için müracaat edemiyor mu... vergi muaflığının bağkur da hükmü yok mu ? aldığı yeni raporla daha az uğraşmaz mı ?

normal emeklilik için pirimim yetiyorda bana 7 sene yaş vurdu.bu son raporu iki rahatsızlığımdan dolayı isdedi buna göre karar verecekler bana yüzde 40 yetiyor.

bilgisi olan arkadaşlardan şu öğrenmek iştiyorum
benim emekli maşım neye göre başlar.
5510/28 madeasine göre muracat tarihim 10/01/2016
ilk rapor tarihi 27/01/2016
ara rapor tarihi 05/05/2016

27/05/2016 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ 1
63 gün oldu daha onaylanmadı heralde rekor bende bu kadar bekletılkerine göre.
bukadar bekleyen varmı acaba

kocatepe saglık kurulu

yeni bir havta yeni bir umut 74 gün oldu Kocatepe sağlık kurukulundan raporumun cikmasını bekliyorum bu kadar bekleyen arkadaş oldumu acaba

74 gün çok uzun, keşke yoğunluğu daha az olan bir hst de rapor çıkarsaydınız.

hastane raporum cikalı çok oldu bagkurun sağlık yüksek kurulu beklıyor

Üst Alt