Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%81 raporla araç alabilir miyiz?

cankaygili

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kuzenim hem işitme engelli hem konuşamıyor hemde zihinsel engelli. Hastahane toplamda engel oranı %81 çıkarıyor. Annesi babası hayatta olmadığı için Babaannesinin yanında kalıyor ve o da ayaklardan hasta evlerine araç gerekiyor. Acil yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

lütfen yanlış anlamazsanız bir soru sormak istiyorum babaannenin ayaklarından rahatsız olduğunu belirtiyorsunuz sanırım babaanneni ilerlemiş bir yaşa da mevcut Bu aracın ne olduğunu bilmediğiniz sanırım otomobil akülü sandalye vesaire değil sanırım benim Sorum şu olacaktır size bu otomobili kim kullanacak acaba

korkma

Merhabalar aracı kuzenimin ablası var evde 3. Kişi o kullanıcak. Benim kendi aracim var ama her zaman müsait olamiyorum şehir dışında olduğumu için. Umarım sorunuzun cevabını almışsınızdır..

cankaygili

Rapordaki oran %90 ve üzeri olmadığı sürece ötv-mtv istisnasından yararlanamazsınız.

Üst Alt