Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

82 derece kifoz ameliyatı oldum. Bu ameliyatta yanlış bilinenler!

bluecr

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 82 derece kifozum olduğunu fark ettim ve hacettepe ortopedi servisine başvurdum burda yapılan röntgen tahliller sonucu ameliyat olmam gerektiğini söylediler.(korseyle düzelmiyormuş sordum). Ben okulum olduğu için yaz tatiline yani 26 haziran 2012ye yatış için gün aldık 26 haziranda hacettepe üniversitesi tıp fakültesi ortopedi ve travmatoloji servisine yatışım yapıldı ve ertesi gün yani çarşamba günü ameliyat olacağımı söylediler tahliller röntgen derken 2-3 saat uğraştık ve artık ameliyata hazırdım.Çarşamba günü saat 14:30 gibi hasta bakıcı geldi ameliyata hazırladı ve ameliyata girdim yaklaşık 5 saat sürmüş gözümü açtığımda sırt üstü tekrarlıyorum sırt üstü yoğun bakımda yatıyordum saat 21:00 di sanırım ve sabaha kadar yoğun bakımda kaldım sonra servise çıkarttılar 3 gün serviste yattım ve taburcu oldum biz Çorumda oturuyoruz taburcu oldum ve hemen 3 saatlik oturarak yol gittim doktorlar 1 veya 1 buçuk aya nomal hayatıma döneceğimi söylemişti ve yavaş yavaş dönüyorum bu arada sırtımda ensemin 3-4 parmak altından belimin 3-4 parmak yukarısına kadar bi yara var dikişler gizli ve estetik yapıldı hastaneden çıktıktan sonra 10 gün boyunca 2 günde 1 kere pansuman yaptırdım...

Bunları buraya yazmamın nedeni benim nette okuduğum bazı yazılardır okuduğum yazılarda 4-5 gün hareketsiz yatılacağı 3-4 ayda zor zor yüreyebileceğim ve 2 ay sonra anca koltukta oturulduğu felan yazıyodu bunlar benim moralimi bozdu bir ara vazgeçmeyi düşündüm ama üstesinden gelirim dedim ve ameliyat oldum şimdi sağlıklıyım hacettepe üniversitesi tıp fakültesi ortopedi ve travmatoloji servisindeki doktorlara hemşirelere çok teşekkür ederim :)

bende aynı hastanede ameliyt oldum..doktorun Mehmet Ayvazmı yoksa gökhan demirhanmı idi?

Gelmiş geçmiş olsun..kifoz deyince,bilmediğim için soruyorum öne doğru eğiklik mi yoksa sağa yada sola doğrumu?

kardesım tecrubelerını bızlerle paylastıgın ıcın cok tesekkurler senın sayende moral buldum nasıpse bayramdan sonra ben amelıyat olucam allah acılır sıfalara versın. amin ecmain..

sema_ela;
Benim doktorum [FONT=Verdana]Gökhan Demirkıran idi.[/FONT]

pembeyürekli;
kifoz öne doğru eğiklik skolyoz sağa sola doğru..

abdulkadir58;
Çok geçmiş olsun sanada kafana fazla takma ben taktım yukarda anlattım neden taktığımı allah acil şifa versin :)

selamun aleyküm mert kardesim ben bu siteye yeni katılıyorum eger bi sakıncası yoksa seninle kifoz ve sıkolyoz hakkında konusmak istiyorum muhammet-demir01@hotmail.com facebook adresim eger müsait oldugun bi zaman 10 dk bana ayırırsan minnettar kalırım

kifoz olan arkadaşlar geçmiş olsun ankilozan sıpondilittenmi kifoz sunuz yoksa öncedenmi acil şifalar dilerim...

Ankilozan spondilit nedeniyle kifoz ve omurga ameliyatı olan var mı ?

kifoz ameliyatından korkanlar

selam arkadaslar 85 derece kıfozum vardı ve amelıyattan cok korkuyordum doktor olum ve felc rıskının oldugunu soledı.psıkolojım bozulmustu asırı derecede.ama 5 mart 2013 amelıyata gırdım ve 8 saat surdu amelıyatım son teknolojı aletlerle.4 saat yogun bakımda kaldım ve 3cu gun taburcu ettıler.18 tane vida 2 tane cubuk ve 2 tane 30cm hook yanı cengel takıldı. ameliyatımı ızmır bornova sifa hastanesınde oldum.sızınde bole bı problemınız varsa korkayın olun derım cunkı ılerıde daha cok zorluklarla karsılasabılırsınız.bu konuda sorularınız olursa benı arayabılırsınız herturlu sorunuzu cevaplıyabılırım 0531 275 98 18 .bu arada doktorumun ısmı Prof.Dr. ERHAN SESLİ(ortopedi).ve allahıma cok sukur demir gibiyim kontrolde sadece agır kaldırmamak sartıyla ıstedıgın seyı yapabılecegımı ve ıstedıgım ıste calısabılecegımı soledı allah ondan razı olsun.

Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi görebilir miyiz

kifoz

şifa hastanesinde olan arkadaş bu ameliyatı olmak için ne kadar bi ödeme yaptın ve gazi üniversitesinde olan arkadaş sen para verdinmi ? cevap yazarsanız sevinirim

Üst Alt