Merhaba arkadaşlar 82 derece kifozum olduğunu fark ettim ve hacettepe ortopedi servisine başvurdum burda yapılan röntgen tahliller sonucu ameliyat olmam gerektiğini söylediler.(korseyle düzelmiyormuş sordum). Ben okulum olduğu için yaz tatiline yani 26 haziran 2012ye yatış için gün aldık 26 haziranda hacettepe üniversitesi tıp fakültesi ortopedi ve travmatoloji servisine yatışım yapıldı ve ertesi gün yani çarşamba günü ameliyat olacağımı söylediler tahliller röntgen derken 2-3 saat uğraştık ve artık ameliyata hazırdım.Çarşamba günü saat 14:30 gibi hasta bakıcı geldi ameliyata hazırladı ve ameliyata girdim yaklaşık 5 saat sürmüş gözümü açtığımda sırt üstü tekrarlıyorum sırt üstü yoğun bakımda yatıyordum saat 21:00 di sanırım ve sabaha kadar yoğun bakımda kaldım sonra servise çıkarttılar 3 gün serviste yattım ve taburcu oldum biz Çorumda oturuyoruz taburcu oldum ve hemen 3 saatlik oturarak yol gittim doktorlar 1 veya 1 buçuk aya nomal hayatıma döneceğimi söylemişti ve yavaş yavaş dönüyorum bu arada sırtımda ensemin 3-4 parmak altından belimin 3-4 parmak yukarısına kadar bi yara var dikişler gizli ve estetik yapıldı hastaneden çıktıktan sonra 10 gün boyunca 2 günde 1 kere pansuman yaptırdım...
Bunları buraya yazmamın nedeni benim nette okuduğum bazı yazılardır okuduğum yazılarda 4-5 gün hareketsiz yatılacağı 3-4 ayda zor zor yüreyebileceğim ve 2 ay sonra anca koltukta oturulduğu felan yazıyodu bunlar benim moralimi bozdu bir ara vazgeçmeyi düşündüm ama üstesinden gelirim dedim ve ameliyat oldum şimdi sağlıklıyım hacettepe üniversitesi tıp fakültesi ortopedi ve travmatoloji servisindeki doktorlara hemşirelere çok teşekkür ederim
Bunları buraya yazmamın nedeni benim nette okuduğum bazı yazılardır okuduğum yazılarda 4-5 gün hareketsiz yatılacağı 3-4 ayda zor zor yüreyebileceğim ve 2 ay sonra anca koltukta oturulduğu felan yazıyodu bunlar benim moralimi bozdu bir ara vazgeçmeyi düşündüm ama üstesinden gelirim dedim ve ameliyat oldum şimdi sağlıklıyım hacettepe üniversitesi tıp fakültesi ortopedi ve travmatoloji servisindeki doktorlara hemşirelere çok teşekkür ederim