Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 raporu olan babamın ayağı ampute edildi. ÖTV'siz araç alabilir miyiz?

ayhann06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Babam Kalp damar Kardiyoloji Endokrin hastası 2019 yılında %82 engelli raporu verildi.. 5 ay öncede sağ ayak parmaklarının 3-4 cm gerisinden ampute edildi.
Rapor yenileyeceğiz ve sizce %90 alabilirmiyiz Ötv den muaflık için kendisi araç kullanamaz.

marto1

90 üzeri olursa sorun olmaz 90 altında kalırsa babanızın ehliyeti olmalı ve engelli ehliyeti almalı

ayhann06

çok geçmiş olsun var olan mevcut durumuna bu sorun da eklenmiş oluyor . 90 üstü olur diye düşünüyorum.ama hastnelerde işler hiç belli olmuyor

ayhann06

2019 dam sonra çok şey değişti dostum alır ya da alamaz diyemeyiz lakin her zaman şansınızı deneyin

Mutlaka rapor yenilecekseniz eski raporlarınızla size oran verecek doktorlara durumu izah edin %90 baraj gibi bir şey

Bugün Sağlık muayenemiz bitti.Puanlama şöyle ;
Kardiyoloji:72
Ortopedi:25
Endokrin:20
Kalp damar:30
Nöroloji:20
Göz : ? Puanlama yaptı ama sadece 4 olan kısmı okuyabildim. emin olmadığım için yazmadım. Puanlamaya göre sizce ne sonuç çıkar.

%90 verirler mi ?

ayhann06

ÖTV siz araç alırsınız. sağ ayak yarısı yok diyor arkadaşlar bu adam nasıl gaza basacak ? %90 altı kalırsanız özel tertibatlı alırsınız. Ruhsat sahibi ve 1 kişi daha kullanabiliyordu ama ona bakmak lazım.

yukarıda yazdığınız oranlara bakacak olursak zaten balthazar formülü ile %90 ı geçiyor. Bu şekilde de alabilirsiniz araba tertibatsız.

Geçmiş olsun

Bu hesabı bende yaptım hocam 90.56 olarak emeğiniz için teşekkür ederim.

Peki sağlık kuruluna çarşamba değerlendirmeye çıkacağız 90.56 nın altı puan verme ihtimalleri var mı bilginiz var mıdır ?
MeTePe

Peki sağlık kuruluna çarşamba değerlendirmeye çıkacağız 90.56 nın altı puan verme ihtimalleri var mı bilginiz var mıdır ?

Var tabi...

Eğer bölümlerin verdiği oranları yanlış verdiğini düşünürlerse tabloya göre değiştirirler. Sonuç da değişir. Ama dosyadaki oranlar makul ise doğrudan hesap edilip sonucu verilir.

teşekkür ederim hocam yarın kurula gireceğiz inşallah istediğimizi alırız.

Hocam babamın raporu %91 ile kuruldan çıktı. Şimdi ÖTV vergi muafiyeti yazısını nereden alabilirim Ankara da ikamet ediyorum.Teşekkürler
MeTePe hanifeaydin

Öyle bir yazı yok 90 üzeri olduğu için bayiye gidip işlemlere başlaya bilirsiniz

ayhann06 rapora müracaat ederken ötv siz araç raporu diye almanız gerekiyordu heyette yüzde 90 ı geçtiği için heyet ötv siz araç raporu onay verecekti inşallah bayi kabul eder raporunuzu

Üst Alt