Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 raporum var. İlaç raporumu her sene yenilemem gerekiyor mu?

hakan_tatlı

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sa ben hemofili B hastasıyın 82 yarporum var ozurlu kimlik kartına başvurdum eğer kartı verilerse ilaç raprom her sene yenilencekmi yoksa ozulu rapru gibi bundan sonra gerk kalmyacakmı cep yazrsanız sevinirm şimdiden çok teşkru edrim bizlere yol gosetriciğinizle mutlu oluyoruz sağolun var olun

ilaç raporu farklı senin almış oldun özürlü raporu farklı eyer özürlü raporunda süreklidr yazıyosa yenilenmez ama ilaç raporu hersene yenileniyo çünkü bende ilaç kullanıyorum önceden 2 senedir yenileniyodu hastanede şimdi hersene yenileniyo ama özürlü raporu yenilenmez sürekli ibarsi varsa

Yok, Hakan beyin sorduğu ilaç raporu.. Yani ben doğru anladımsa, sakatlık raporunun olması ilaç raporu konusunda kolaylık sağlar mı, bunu öğrenmek istiyor diye anladım ben..

Yusuf bey, teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için..:)

İlaç raporu ile sağlık kurulu raporu farklıdır.Hemotolojı tarafından ve sureklı kullanacagın ıcın ılac raporu ıstenır..kı bu ılaclar oldukca pahalı zaten mor recetedır tahmınımce..bende mor recetelı bır ılac kullanıyorum..her 2 yılda bır yenılemek gerekıyor genelıde boyle sanırsam..

Üst Alt