Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 raporum var. Oranı nasıl yükseltebilirim?

y4sar

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
%82 raporum var nasıl yükseltebilirim 2el dirsek altı kesik ve ayak parmaklarımdan biri kesik karın kaslardan biride eksik ayaklarımın altı patlak yürümede zorluk cekiyorum buna ragmen raporu yükseltemiyolar yuzde 90 nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olun

saglık raporum %82 araç almak istiyorum bel fıtıgım cıktı yuzde kac verirler fıtıga ve eklenirmi rapora

Bel fıtığınız raporunuzu %83 yapacaktır.Bir işinize yaramayacak yani uğraşmanıza değmez bence.

%1 mi veriyolar başka bi sayfada baktım % 8 ila 12 veriyolarmış

Bel fıtığına %8 veriliyor
daha öncedende almış olduğunuz
%82 rahatsızlığınız Balthazard*hesabı sonucu %83eder
değmez uğraşmaya y4sar

peki yüzde 90 nasıl yapabilirim kaza sonucu 2 el dirsek altı kesik yuzde 82 verdiler ayaklarımın altı patlak uzun süre ayakda duramıyorum umut2135 teşekkürederim

y4sar çok geçmiş olsun araç alabilmeniz için yönetmelikte ortapedik hastalık veya %90 rapor isteniyor daha önce %82rapor almışsınız 90 alabilmeniz için en az %45 daha orana ihtiyacınız var %90 olabilmesi için

Üst Alt