Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%82 raporumla haklarımdan yararlanabilir miyim? Yeni rapor almalı mıyım?

CAN_KUŞ

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Selam

benım her ıkı ayakda kullanamıyorum anlıyacagın omurilik felclısıyım daha yenı rapor aldım ozurluluk derecemı gosteren % 82 verdıler bende de b ehlıyetı var
7 senedır.ehlıyetımı h sınıfına cevırıp otv ındırımınden yararlanabılecegım arac alabılır mıyım.

Araba alırken veya baska ısler ıcın yenı raporlar mı alacagım.

bılgılendırırmısınız

Evet, alabilirsin.

"Gaz-fren elle kumandalı araç kullanır, H sınıfı sürücü olur" ibareli iki nüsha halinde rapor alacaksın. Biri ile sürücü kursuna yazılıp, sadece direksiyon sınavına girerek B sınıfı ehliyetini H sınıfına çevirttireceksin.
Diğer nüsha ile gaz-fren elle kumandayı sağlayacak özel donanıma sahip otomobili ÖTV-KDV istisnaı ile satın alacaksın...

tesekkurler

bu habere sevındım gercekten cok saol.raporumun %90 altında oldugu ıçın alamazsın gıbı seyler duydum ama senınn bu konuda tecrubelı oldugunu dusunuyom.herkesın sorularını cevaplıyosun cok saol.tesekkurler:)

Senin için rapor oranının hiç bir önemi yok. %100 de olsa fark etmez, %10 da olsa fark etmez. Özenmli olan tyukarıda yazdığım özel donanım ibaresinin raporda yer alması...

Üst Alt