Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

82 yaşında demans ve alzhmier başlangıcı kişi evde bakım maaşı alabilir mi?

lm_lm

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
3
Merhaba annem 82 yaşında demans ,alzhmier başlangıcı,astım kalp yetmezliği var ve felç geçirdi ama geri döndü şu an yürüyebiliyor ama dengesiz yürüyor dengesi bozuk. biz evde bakım için rapor alsak yeterli oranda rapor alabilir miyiz? ve babamdan aldığım evde bakım maaşı gelir seviyesi yeterli ise annemden de evde bakım maaşı almama engel olur mu? teşekkür ederim....

bu soruma bir ekleme yapmak istiyorum. babamdan aldığım evde bakım parası bu sorumu sorduktan 2 gün sonra babam vefat ettiği için değişiklik kazandı. bu hastalıklarla ortalama annem yüzde kaç alır teşk ederim...

başın sagolsun anneni en kısa zamanda tam teşekkülü hastaneden engelli raporu için heyete sok büyük ihtimalle %90 üzeri verirler ve evde bakım maaşına başvur derim ben geçmiş olsun allah sabır versin

Merhaba bugün anneme rapor aldık. ve %65 rapor verdiler fakat ağır engelli kısmı hayır yazıyor. evde bakım evet yazıyor. biz şimdi evde bakım parası için başvuramazmıyız? ya da bu rapora itiraz etsem ne olur ve istanbul da nereye itiraz edeceğim. itirazdan sonra ne oluyor lütfen bilgi verir misiniz?

Bir başka sorum var. ben bu rapora itiraz etmesem başka bir hastaneye girip yeni rapor alsam olur mu? iki sorumada cevap verirseniz sevinirim..

Üst Alt