Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%83 rapor ile emekli oldum. Kontrol muayenesi yok. Daha sonra isteyebilirler mi?
selam arkadaşlar bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum 50 mide onkoloji 20 vergi indirimi ile yaşlılık emeklisi oldum yüz 61.60 emekli oldum 2100 maaş bağlandı raporum tek hastalıktan 60 üzeri alırsam maaşımda nekadar deyişiklik olur bilmek isterim not sgk telefon açtım memmur hiç bir deyişiklik olmaz dedi yardımlar için şimdiden teşekür ederim
Benim raporda kontrol yazıyor, maluliyet onaylandı yıl dolmadığı için emekli olamadım.170 i arayıp konu hakında bilgi aldım maluliyetimde kontrol şerri yokmuş, bana dendiğine göre süre dolduğunda emeklilik için müracatımı yapabiliyormuşum yeniden maluliyet tesbitinde bulunulmadan.
tarum 41,
Şikayet yapılabilir neden yapılmasın..
Ayrıca bir tane sahte rapor tespit edilmesi olsa bile kurum tüm engelli emekli olanlardan yeniden rapor isteyebilir.