Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%83 rapor ile emekli oldum. Kontrol muayenesi yok. Daha sonra isteyebilirler mi?

renat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
%82 oranla vergi indiriminden emekli oldum kontrol muayenesi yok daha sonra isteyebilirlermi (hastalıgım kanser)

büyük olasılıkla istemezler baştan kontrol şerhi koymadıkları için

Kurum teorik olarak her zaman kontrol muayenesi isteye bilir. en ufak bir şikayet yeterli..

selam arkadaşlar bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum 50 mide onkoloji 20 vergi indirimi ile yaşlılık emeklisi oldum yüz 61.60 emekli oldum 2100 maaş bağlandı raporum tek hastalıktan 60 üzeri alırsam maaşımda nekadar deyişiklik olur bilmek isterim not sgk telefon açtım memmur hiç bir deyişiklik olmaz dedi yardımlar için şimdiden teşekür ederim

Benim raporda kontrol yazıyor, maluliyet onaylandı yıl dolmadığı için emekli olamadım.170 i arayıp konu hakında bilgi aldım maluliyetimde kontrol şerri yokmuş, bana dendiğine göre süre dolduğunda emeklilik için müracatımı yapabiliyormuşum yeniden maluliyet tesbitinde bulunulmadan.

metinxo,
Hiç bir değişiklik olmaz 2100 güzel maaş

officer;

ilker bey bu şikaytei kım yapıcak yada emeklı oldugumuzu kımseye soylememk lazım kıskanan vardır ıllkaı

tarum 41,
Şikayet yapılabilir neden yapılmasın..
Ayrıca bir tane sahte rapor tespit edilmesi olsa bile kurum tüm engelli emekli olanlardan yeniden rapor isteyebilir.

Teorik olarak sgk her istediğinde kontrole çağırabilir. Ama baştan böyle bir şerh konmamışsa, daha sonra kontrol istemeleri çok olası değil.

Üst Alt