Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%83 raporumla vergi indirimine başvurdum. Süreç nasıl işler?

birtan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Yeni üyenizim artık.

Hastaneden %83 rapor alarak vergi indirimine başvurdum geçen hafta. Anlaşılan uzun zaman bekliyeceğiz.

3-4 ay sürer deniyor doğrumudur? yeni göndermiş ve sonuçlanmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bir sorum daha olacak..

asagari ücretten engelli emekli olan biri ne kadar maaş alır..

27.05.2014 te ankara vergi dairesine giden evrağım bugün itibari ile sonuçlanmıştır.

Hastanenin verdiği : %83
Vergi dairesinin verdiği: %48

İşe bak şimdi, itiraz etsem burnumdan gelecek. 40 üstü bari vermişler :)

Araba alabilirmiyim bu dereceyle yani ötv indirimli araba.

Valla ben 6 ay uğraştım. Tabi beni tekrar hastaneye sevk ettiler.

KKELEBEKK;

skolyozum var hastane % 13 verdi rapora % 3 yansıdı..
Bu şartlar altında ötv indiriminden yararlanamıyorum anlaşılan. Normal araç kullanabiliyorum, tertibata gerek yok yani, ehliyetimde B sınıfı.
Sevgili editörüm benim bilmediğim, uyarabileceğiniz farklı bir görüşünüz yok değil mi? Bu şartlar altında ötv indiriminden yararlanamam galiba.
Bir sorum daha olacak; 1998 ssk girişliyim 2016 mayıs ayında 4080 gün ve yıl doluyor, şu ana kadar hep skari ücretten yattı sizce tahmini ne kadar maaş bağlanır.
Maaş hesaplama sitesinde hesaplatamıyorum, 3600 gün 2 ay sonra doluyor ondan.
Teşekkürederim.

Hani Danıştay karar vermişti . Hastanenin verdiği raporları vergi dairesi düşüremez diye Uygulaması yok mu bu kararın

hastane vergi indirim dairesine gönderiyor onlarda doktorların vermiş oldugu senin raporundaki derecelere bakıp ona göre karar veriyor bence :D:D:D:D

ben ankarada ikamet ediyorum. ben belgeleri gönderdim maksimum 10-15 günde sonuç geldi. bende şaşırdım:)) kendimi en az 3 aya alıştırmıştım. ama sanıyorum ankarada ikamet ediliyorsa işler daha çabuk yürüyor.

Üst Alt