Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%85 ağır engelli raporumun olması EKPSS ile atanmama engel sayılır mı?

engin0233

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kolay gelsin size bir şey danışacağım ben %85 engelli raporu aldım ekpss için dedim istihdam işaretlediler ağır engelli sürekli yazıyor ama çalışabilir veya çalışamaz diye bir ibare yok sadece çalışamayacağı alanlar bölümü boş ekpss iyi bir puan çektim facebookdan yazdım çoğu kişi ağır engelli İBARESİ varsa ataman olmaz dediler raporu düzelttir felan diye SİZE sormak istedim

Hayır alakası bile yok sizi istihdam etmeyeceklerse sınava da sokmamaları gerekir haksız mıyım ?

haklısın ama herkes diyor ağır engelli ibaresi varsa olmaz diyor şaşırdım kaldım
OturanBoğa beni bilgilendirir misin

Ağır engelli olup da memur olan arkadaşım var sanmıyorum öyle bir şey olduğunu. Ayrıca ben de ağır engelliyim,sınava girdim ve kısmetse tercih yapacam. Madem öyle bir şey var sınav kılavuzunda bunu belirtmeleri gerekmez miydi?

arkadasınızdan atandıgında rapor düzeltmesi felan istediler mi istihdam işaretlimiydi veya calısmayacagı alan onun

O konuda net bir bilgim yok malesef. Ama istihdam kısmı ben de boş bu yüzden raporumu yenilemeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz.

arkadasınıza sorar mısınız süreç nasıl işlemiş ağır engelli diye çalısabılır mı dıye hastaneye sevk etmıslermı

Üst Alt