Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%85 raporum var. İşe alınmıyorum. Emekliliğimi isteyebilir miyim?

serhat_92

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Benim icin onemli bir soru sormam lazım yardimci olursanız sevinirim.%85 ic hastaliklarindan raporum var iskurun verdigi yerlerde mülakata gidince ise baslamak icin insan kaynaklari tarafindan onaylaniyorum ise baslamak icin fakat sirketin doktor kurulu kabul etmiyor ve ben ise giremiyorum elimde meslegim olmasina ragmen simdi 1. sorum zaaten engelli raporumu alirken doktorlar tarafindan verildi ise alinipta heyet kabul etmediginde benim yasal hakkim yokmu 2. sorum ise alinmadigim icin malulen emeklilik istesem kabul dilir mi

serhat bey sen malulen emekli olamazsin engelilerde malulen emekli olma soz konusu degildir malulen emekli olmaniz icin saglamken meslek hastaligi yada is kazasi gibi engeliniz olusur ve primleriniz sartlari yerine gietirmis olursaniz malulen emekli olursunuz engeliler 506 sayili kanuna gore erken yaslilikdan emekli olurlar senin ssk an ilkkezmi basliyor bunlari belirtirsen seviniriz ilkkez varsayalim ssk baslangicini sen 15 yil hizmet suresi 3600 primle emekli olursun sen calisamadigin icin 2022 maasi alirsin onun icin muracat edebilirsin calisamadgin icin ise yerlesdigin zamanda kestirirsiniz

Söleki benim ssk girisim 15 gun var sadece bir diger sorum da iskurun yönlendirdigi is lerde calismak icin basvurularim kabul ediliyor fakat heyet kabul etmiyor

senın ssk a baslangıcını ve raporun ılk aldıgın tarıhlerı ayrı ayrı belırtırsen ıyı olur senı ısyerı hekımı degerledırmeye alıyor sebebı ısyerı aslında ıs almamak ıcın ısyerı hekımının ustune atıyor topu yonetıcının ok verıp doktorun vermemesı cok garıp bısey doktor senın saglıgına gore ıs vernek zorundadır senı ıse almazlarsa neden almadıgını sana verılen evraga su sebepden dolayı ıse alınmamısdır denmesı gerekır aksı takdırde ısveren ceza yer hastanede sana su ıslerde calısır yada calısamaz dıye ıbare vermesı lazımdır ama oda bos cıkar

Serhat_92,
İlk ssk lı oluş tarihiniz nedir.
Doğum tarihiniz ne ?
%85 rapor ile kazanılmış vergi ind. hakkı var mı?
İlk ssk lı olduğunuzda rapor oranınız neydi. % 59 ve aşağısında bir rapor ise belgeleye bilirmisiniz.?

Üst Alt