Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
85 sigorta girişi ve %64 raporla emeklilik şartlarım nedir?
öncelikle vergi indirimi almanız gerekir. bunun için işyerinden vergi dairesine bir dilekçe yazdırın.raporunuz ve işyeri yazınızla vergi dairesine gidip vergi indirimi başvurusu yapın. raporunuz ankara maliyeye gidecek.oradan onaylanıp tekrar vergi dairesine gelecek. vergi dairesinden işyerinize e tebligat ile vergi indirim yazınız gelicek. sonrasında siz rapor fotokopisi ve vergi indirim yazınızla bağlı olduğunuz sgk ya gidip yaşlılık emekliliği için başvuru yapacaksınız.
4311 gün ve 1985 giriş ile ne kadar emekli aylığı bağlanır?
Merhabalar
Bugün vergi indirim sisteminden başvuru sonuçum olumlu sonuçlanır kağıdım geldi ve %61 olarak geldi ve emekli olmak için ne yapmalıyım. a985 yılında ilk sigorta girişim bulunmaktadır 4311 de günüm bulunmaktadır engelli olarak emekli olabilirmiyim. ne kadar maaş alırım yardımcı olurmusunuz
Öncelikle umarım hayırlısı olur ekteki tabloya göre emekliliğe hak kazanmissiniz.
Ayrıca http://www.emekli-maasi.com linkinden emekli maaşınızı hesaplayabilirsiniz iyi geceler dilerim
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
engelli emeklilik için başvuru yaparım ama yaşlılık aylığı yazıyor bu nedir?
Merhabalar
Ben engelli olarak başvuru yaptım ve bana bugün yaşlılık aylığı bağladığına dair bir belge geldi ve bu belgede şunlar yazıyor
AYLIK TUTARI:11322.89
AYLIK EK ÖDEME:52,92
BİRİKMİŞ TOPLAM TUTAR:733.82
Yani ben nekadar maaş alacam bilgisi olan var mı?
mustafa03 öncelikle hayırlı olsun
Sanırım 1.132 aylık bağlanmış yazdıklarınıza göre
Net aylık bilgi sorgulama e devlet üzerinden sorgulama yapa bilirsiniz.