Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

85 sigorta girişi ve %64 raporla emeklilik şartlarım nedir?

mustafa03

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%64 engelli raporum ve pirim gün sayım 4254. ve 1985 yılında ilk sigorta girişim yapıldı ve neler yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz...

vergi indirimi var ise hemen emekli olabilirsiniz ayrıca normal emeklilik için şartlarınızda uygun olabilir işe giriş tarihiniz epey eski çünkü

raporu alalı bir hafta oldu ve ne yapacağımı bilmiyorum ve yukarıda prim gün sayım 4500 müş ve ben neler yapmam gerek nerelere başvurmam gerek

öncelikle vergi indirimi almanız gerekir. bunun için işyerinden vergi dairesine bir dilekçe yazdırın.raporunuz ve işyeri yazınızla vergi dairesine gidip vergi indirimi başvurusu yapın. raporunuz ankara maliyeye gidecek.oradan onaylanıp tekrar vergi dairesine gelecek. vergi dairesinden işyerinize e tebligat ile vergi indirim yazınız gelicek. sonrasında siz rapor fotokopisi ve vergi indirim yazınızla bağlı olduğunuz sgk ya gidip yaşlılık emekliliği için başvuru yapacaksınız.

4311 gün ve 1985 giriş ile ne kadar emekli aylığı bağlanır?

Merhabalar
Bugün vergi indirim sisteminden başvuru sonuçum olumlu sonuçlanır kağıdım geldi ve %61 olarak geldi ve emekli olmak için ne yapmalıyım. a985 yılında ilk sigorta girişim bulunmaktadır 4311 de günüm bulunmaktadır engelli olarak emekli olabilirmiyim. ne kadar maaş alırım yardımcı olurmusunuz

Öncelikle umarım hayırlısı olur ekteki tabloya göre emekliliğe hak kazanmissiniz.
Ayrıca http://www.emekli-maasi.com linkinden emekli maaşınızı hesaplayabilirsiniz iyi geceler dilerim
07619a73bfac8d9b8a81a8e61b18d127.jpg

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

engelli emeklilik için başvuru yaparım ama yaşlılık aylığı yazıyor bu nedir?

Merhabalar
Ben engelli olarak başvuru yaptım ve bana bugün yaşlılık aylığı bağladığına dair bir belge geldi ve bu belgede şunlar yazıyor
AYLIK TUTARI:11322.89
AYLIK EK ÖDEME:52,92
BİRİKMİŞ TOPLAM TUTAR:733.82
Yani ben nekadar maaş alacam bilgisi olan var mı?

mustafa03 öncelikle hayırlı olsun
Sanırım 1.132 aylık bağlanmış yazdıklarınıza göre
Net aylık bilgi sorgulama e devlet üzerinden sorgulama yapa bilirsiniz.

Üst Alt