Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

85 sigorta girişi ve %67 raporla emeklilik şartlarım nedir?

nillg65

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben 1985 ssk girişliyim. ara boşluklarım çok oldu 1 yılı dogum borçlanması yapıp emekli olmayı düşünüyorum. 3600 günden.
çoğu kişi 600 700 maaşalısın diyorlar .böyle birşey olurmu. en düşük maaş asgari ücret kadar olmak zorunda degilmi..
yüzde 67 engelli raporum var ömür boyu. şuanda da engelli kadrosuyla çalışıyorum..

bana yardımcı olacak arkadaşlar yazarlarsa sevinirim... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

15 yil 3600 gunde emekliligi hakediyonuz ...=)

maas durumunuz tamamen kesilen primle ile ilgili... maas hesaplama bolumunden bilgi alabilirsiniz...o da basliklar altinda...

özel sektör. yüzde 67 raporu zaten deftarlıktan aldım.ömür boyu rapor.. yüzde 60 sadece protez damar takıldı onun için verildi. malülen emekli olsam acaba engelli maaşından dahamı fazla alırım bilginiz varmı..

nillg65

Hayır, sizin durumunuzda malulen emeklilik size fazla maaş bağlanmasını sağlamaz.

emeklilik

emeklilik dilekçemi verdim . evrak takibinde 01.11.2016 maaş başlangıcı diyor. başkada birşey yok. acaba ne kadar sürüyor bu işlemler.07.10.2016 da dilekçemi verdim..

Üst Alt