Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%86 oranlı raporumla araç alabilir miyim?

necatidem

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim yüzde 86 raporum var daha yeni çıkarttım ama ÖTV indirimini ekletmeyi unuttum. Tekrardan baştan mı çıkarmam gerekir yoksa sonradan ekleyebiliyor muyuz. Bilgisi olan arkadaşlar acil dönüş yaparlarsa sevinirim

engeliniz ortopedik se yeniden heyete girerek ötv ile ilgili değerlendirilmesini isteyeceksiniz, rahatsızlığınız ortopedik değilse bu oranla araba alamazsınız, % 90 ve üzeri oranlı olması gerekiyor

kazazede

Engeliniz ortopedikse derken benim mesela yüzde 80 böbrek nakilliyim ama yüzde 15 kadarda ortopedik engel oranım var bu şekilde oluyor mu 90 olması yine şart mı var mı bir bilginiz?

Sıfırdan komple heyete mı girmem gerekiyor yani engelli raporu baştan çıkarır gibi

necatidem
Eğer ortopedik bir rahatsızlığınız yoksa araç almak %90 ve üzeri raporunuz olmalı rapor oranınız yeterli değil yeni aldıysanız itiraz edip yeniden heyete girebilirsiniz

Rebellious
ortopedik engeliniz nedir çünkü her ortopedik engelli olan araç alamıyor bazı şartların oluşması gerek

Üst Alt