Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%86 raporu olan 18 yaşından küçük çocuk için su faturasında indirim alınabilir mi?
merhabalar ablamın oğlunun %86 raporu var askiden indirim yapmak için baş vuruda bulundu fakat çocuk reşit olmadığı için indirimin yapılamayacağını söylemişler bu konuda bilgisi olan var mı...
Askideki yetkililer ne demek istemişler anlamadım ama kişiler engelli çocuklarını beyan ederek indirimlerden faydalanılabiliyorlar. "Reşit" derken sanırım engelli kişi üzerine alınması gerektiğini söylemiş olmalılar ama burada bir yanlışlık var. belki üst makamlara geçerek bunu dile getirmek çözüm olabilir ...
slm dün bizzat gittim askiye reşit olmadığı için indirim yapılmıyor çocuğun imza yetkisi olmadığı için işlem yapılamaz dediler 18 doldurur anne yada baba vasi olarak atanır o zaman bazı haklardan faydalanabilirmiş hoş bana çok saçma geldi ama yapacak birşey yok malesef...
merhabalar banim annem içinde izsuya gittigimizde %90 raporu oldugu için vasisinin olması gerektigini söylediler % 90 raporu olanların vasisinin olması şartmıki biz vasi kararı çıkartmak istemiyoruz kendi işlemlerini yapabilsin normal hayattan kopuk yaşasın istemiyoruz bizden bi başka yerde aynı şekilde vasi isterlerse nasıl bir yol izlememiz gerekir bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilirmi teşekkürler
resit fln hiç duymadım. babamla kendim gitmiştim. imza fln atmıştım. ben %72 raporluyum. bir kaç ay önce başvuru yaptım. hemen su faturasını üstüme yaptılar. faturanın %90 ını devlet ödüyor %10 unu biz ödüyoruz. 100 tl fatura geldi diyelim biz 10 tl sini ödüyoruz. elektrik için de bu işlem var mı bilmiyorum. varsa cvp yazın lütfen.
atik bizim su benim üzerimede değil ama ben gittim indirim yaptırdım çok saçma iş yapıyorlar bir dedikleri diğerini tutmuyor yani...yiğene yaptıramadık ama çocuk reşit olacak yok su üstüne olacak bir sürü işlem çıkardılar
hasunumu annem ağır özürlümü senin raporda ağır özürlü bölümünde evet ibaresi var ise bildiğim kadarıyla vasi istiyorlar ona annenin bütün imza yetkisi kalkıyor ortadan ve her ne yaparsanız yapın annenizle ilgili vasinin mahkemeden karar çıkarması gerekiyor vasi olmakta zor...anlayacağın
egodan verilen kimlik ile hiç bir ücret ödemeden araca binebiliyorsun raporun oranına göre yanında birde refakatçı götürebiliyorsun yani gökçek hem otobüste hemde suda kıyak geçmiş oluyor