Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%86 raporu olan kişi askere alınır mı?

yunusturan

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
hayırlı aksamlar oturan boga 86 raporu olankısıyı askere alırlarmı rapor sureklı agır tesekurler

alınmazsın deyip kısaca cvp vermek çok kolay. soruyu soran arkadaş ben yüzde 45 şizofreni raporuyla askerlik işlemlerini yaptırmaya gittim beni sağlık kurulu heyetine soktular ve sonuçta bir yıl erteleme verdiler. senin rahatsızlığın nedir bilmiyorum bedensel engelliysen duruma göre hemende alabilirsin bazende erteleme verebilirler. askeri hastane mantığıyla sivil hastane mantığı bir değil. sivi hastanede raporu hemen sonuçlkanırken askeri doktorlar kılı kırk yararak çürük raporu veriyorlar. ruhsal rahatsızlık içinde en ağır şizofrenideir bana bile erteleme verdiyse gerisi ni sen düşün..

Askeriyenin işine belli olmaz :)

burada aldığın rapora güvenme derim orada alacağın rapor önemli olan kendi raporunu da yanında götür askeri hastanedeki doktorların bilgisi olur :)

ben ameliyat oldum... kemik yapımda bozukluk var diye rapor çıkaracaklardı GATA da doktor filmi çekti ve ters tutmuş raporda ters yazxıldı bi hafta da uzadı oradaki işlerim sonra :)

inşallah kimse bu gibi aksaklıklar yaşamaz :)

Üst Alt