Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

86 sigorta girişi ve %42 raporla emekli olabilir miyim?

Ademseckin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar inşaatta iş kazası geçirdim şuan elime geçmedi ama %42 engelli raporum çıktı 01.06.1963 doğumluyum 06.01.1986 ssk girişliyim 3700 gün primim var hangi şartlarda nasıl emekli olabilirim acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun abi.benimde ortopedik yüzde 42 raporum var 1988 8.ay sigorta girişim var 5000 küsür gün prim ödemişim raporla emekli olabiliyorum.ama ben halen çalışmaya devam etmek zorundayım ,çünki emekli maaşı bana göre cok az veriliyor,bence sende bu şartlarla emekli olabilirsin,konuyla daha cok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır,selamlar

yukarda sabit acilmis baslik var.engelliler yasa bagli olmaksizin emekli olurlar.lutfen okuyun bilgi sahibi olunuz.hemen yukarida.bu sayfadan geri donun..

senin anlatıgın 3700 gün ile yüde 42 raporla sgk ya bavurup emekli olabilrsin

Ademseckin

Öncelikle geçmiş olsun.

Verdiğiniz bilgilere göre şu aşamada emekli olmanız için vergi indirimi hakkı elde etmeniz dışında bir eksik görünmüyor.Aşağıdaki linkte B kısmındaki tabloda 13.sıra sizin duruma uygun.

https://www.engelliler.biz/forum/em...-yasa-bagli-olmadan-erken-emekli-olurlar.html

Vergi indirimi elde edebilmeniz için yapılması gereken şeyleri gösteren konunun linki de aşağıda.Linkte görünen dosya işyerinizce kaşeli imzalı tarafınıza verilecek.Ardından onunla vergi dairesine başvurup vergi indirim sürecini başlatacaksınız.Bu hakkı elde ettikten sonra ise artık önünüzde emeklilik için bir engel kalmayacak.

https://www.engelliler.biz/forum/sa...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Şimdiden hayırlı olsun.

Üst Alt