Herkezi selamlıyorum
Saygılar sevgiler.
Yaş 50
Ben sürekli %87 Özürlüyüm.
Sağlık kurulu Raporum oldugu halde Tahsis beyan Maas dilekcesini vermeye gittiğimizde Kurum tekrar güya Hakem heyete) sevk etti güya ilk aldığımız Rapor kıyaslamak icinmiş güya.
Hastalıklarım : Diabet Tip 2 hastasıyım, Hipertansion, kolesterol , Kalp ritim bozuklugu,
4x Omurga ameliyatlar , 4x Bilateral Kullak Ameliyatları ARTI bilateral Implantlar bilateral Kulak cihazlar ve bilateral Kulak cinlamaı ve kuvetli denge bozuklugu, omurga Ameliyatlarından dolayı siddetli idrar kacırma,Orta Depression kısmen iyileşen, Fizik de yüreme bozukluğu orta derecede artı Hareketler kısıtlı.
Nöroloji de hafif orta yüreme bozuklu.
Yekün 11 Ameliyatlar ARTI yaklaşık 15 senedir hergün 10 ceşit ilaclar:
Yaklaşık 10 senedir 4 ceşit ilac Raporları.
1x INSULIN
2x hiper tansion Coversyl Cronik
3x Kokesterol Lipitor Cronik
4x Depression icin 3 ceşit ilaclar Cronik
5x Cronik ağrılar icin Contramal Retard Cronik
6 x ltahaplar romatizma Cronik
7x Miğde koruyucu Cronik
8x Göz damlaları Cronik
Konu : Malul Emekli işlemlerim
Bölge Saglik kurulundan Evraklar Kuruma gelmis ama son durum yani Kurum evrak takip de 01.10.2018 itibariyle yazan : Gelen evrak beklemede yazıyor artı bir yan tarafında da Acıklamada Havale yazıyor.
Bu ne anlama geliyor.
1. Gelen evrak beklemede
2. Havale
Cevaplarınızı bekliyorum.
Şimdiden cok teşekür ederim.
Inanın bu sürec icerisinde hastalıklarım daha kötüleşti.Bir sene icerisinde 3 tane Sağlık kurulu Raporu istendi.
Herşeyin açık ve net olduğu halde hala mevzuatın arkasına saklanarak ve bir önceki cıktığımız yolda sevk edildiğimiz Hastane Sağlık kurulu Rapora Sağlık kurulunca Maluliyetinin tespiti uygundur yazıldığı halde %60 Kayıp yok demek dolaysiyla Red etmek nasıl bir ahlak nasil bir vicdan.
Bakalım bu son alınan ücüncü Sağlık kurulu Raporuna nasıl cevap gelecek bekliyoruz.
Yazıklar olsun.
Umarım bu sefer babamin Malul Emekliği kabul edilir bağlanır.
Istenilen 3 Sağlık kurulu Raporları Resim gönderme imkanımız varmı.
Hatta Kurum tarafında sevk ile son istenilen Malul tespiti icin Sağlık kurulu Raporu Hakem Heyetten Engelliler Platform dan gönderdim.
Evrak takip de yazanlar:
01.10
ZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİ.
02.10 Gelen evrak beklemede yazıyor arti acıklamada da HAVELE yazıyor.
Ikisinin varide numarası aynı.
Saygılar sevgiler.
Yaş 50
Ben sürekli %87 Özürlüyüm.
Sağlık kurulu Raporum oldugu halde Tahsis beyan Maas dilekcesini vermeye gittiğimizde Kurum tekrar güya Hakem heyete) sevk etti güya ilk aldığımız Rapor kıyaslamak icinmiş güya.
Hastalıklarım : Diabet Tip 2 hastasıyım, Hipertansion, kolesterol , Kalp ritim bozuklugu,
4x Omurga ameliyatlar , 4x Bilateral Kullak Ameliyatları ARTI bilateral Implantlar bilateral Kulak cihazlar ve bilateral Kulak cinlamaı ve kuvetli denge bozuklugu, omurga Ameliyatlarından dolayı siddetli idrar kacırma,Orta Depression kısmen iyileşen, Fizik de yüreme bozukluğu orta derecede artı Hareketler kısıtlı.
Nöroloji de hafif orta yüreme bozuklu.
Yekün 11 Ameliyatlar ARTI yaklaşık 15 senedir hergün 10 ceşit ilaclar:
Yaklaşık 10 senedir 4 ceşit ilac Raporları.
1x INSULIN
2x hiper tansion Coversyl Cronik
3x Kokesterol Lipitor Cronik
4x Depression icin 3 ceşit ilaclar Cronik
5x Cronik ağrılar icin Contramal Retard Cronik
6 x ltahaplar romatizma Cronik
7x Miğde koruyucu Cronik
8x Göz damlaları Cronik
Konu : Malul Emekli işlemlerim
Bölge Saglik kurulundan Evraklar Kuruma gelmis ama son durum yani Kurum evrak takip de 01.10.2018 itibariyle yazan : Gelen evrak beklemede yazıyor artı bir yan tarafında da Acıklamada Havale yazıyor.
Bu ne anlama geliyor.
1. Gelen evrak beklemede
2. Havale
Cevaplarınızı bekliyorum.
Şimdiden cok teşekür ederim.
Inanın bu sürec icerisinde hastalıklarım daha kötüleşti.Bir sene icerisinde 3 tane Sağlık kurulu Raporu istendi.
Herşeyin açık ve net olduğu halde hala mevzuatın arkasına saklanarak ve bir önceki cıktığımız yolda sevk edildiğimiz Hastane Sağlık kurulu Rapora Sağlık kurulunca Maluliyetinin tespiti uygundur yazıldığı halde %60 Kayıp yok demek dolaysiyla Red etmek nasıl bir ahlak nasil bir vicdan.
Bakalım bu son alınan ücüncü Sağlık kurulu Raporuna nasıl cevap gelecek bekliyoruz.
Yazıklar olsun.
Umarım bu sefer babamin Malul Emekliği kabul edilir bağlanır.
Istenilen 3 Sağlık kurulu Raporları Resim gönderme imkanımız varmı.
Hatta Kurum tarafında sevk ile son istenilen Malul tespiti icin Sağlık kurulu Raporu Hakem Heyetten Engelliler Platform dan gönderdim.
Evrak takip de yazanlar:
01.10
ZMİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİ.
02.10 Gelen evrak beklemede yazıyor arti acıklamada da HAVELE yazıyor.
Ikisinin varide numarası aynı.
Son düzenleme: