Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%87 raporu olan babamın malulen emekliliği..?

gudbay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm arkaşlar bobam 1931 doğumlu gözleri görmüyor %87 raporuvar ssk günü de 1100 günü var 2 sene askerlik yapmış borçlammasını ödesek mağlulen emekli olurmu şu an 3 aydan 3 aya yaşlılık ması alıyor

720 gün askerlik borçlanmasıyla 1.820 gün yapar ve malülülen emeklilik şartını yerine getirmiş olur

Şimdi şöyle bir uygulama söz konusu babanızın askerlik borçlanmasını yapar iken bir iş yerinde 10 gün kadar ssk lı görünmesi ve o esnada SGK ya askerlik borçlanması için müracaat edilmesini öneriyorum.
Ssk girişi yapılmadan askerlik borçlanması ödemesi bağ-kur kapsamında değerlendiriliyor ve maaşı etkiliyor.
Askerlik borçlanmasını yapar yapmaz sgk ya malulen emekli olma talebinde bulunabilirsiniz.

Evet, askerlik borçlanması konusunda officer'İn yazdığı detaya dikkat etmenizi öneiririm ben de. Ama diğer yandan sgk çıkıp da "malul durumda olan bu yaştaki adam nasıl oluyor da çalışıyor" diyerek bir cinlik yapabilir mi diye teredddütteyim. Hatta sahte sigortalılık muamelesi bile yapabilir. Onun için, ben olsam bağkur'dan da olsa malulen emekliliği kabul eder geçerim.

kaçpara kadr çıkar askerlık borç lanması acaba şimdiden tşklr

mağlulen emeklik

selam bobammın yüzde 90 ropor var ssk dan 1100 gün pirim var 2 senelik askerlik boçlanmasını ödersek 1820 gün yapıyo emekli oluyorda yaklaşık 10 bin tl tutuyor biz bu para ödüyemiyoruz bobamın yası 85 herhangi bi banka kredi veriyormu billendiriseniz sevirim simdiden tesekürler

gudbay

Bankalar kredi veriyor diye biliyorum. Bence yakındaki birkaç bankaya gidip sorun mutlaka

slm tşklr hangi bankalar veriyo bilginz varmı

selam bobammın yüzde 90 ropor var ssk dan 1100 gün pirim var 2 senelik askerlik boçlanmasını ödersek 1820 gün yapıyo emekli maasi tahminen nekadr alır tsklr

Üst Alt