Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

87 sigorta girişi ve %40 raporla ne zaman emekli olur?

mustafa şahinn

Yasaklı Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar size bir sorum olacak . bir arkadaşım var yuzde 40 engelli raporu var ayrıca vergi indirimi bulunmakta. ilk sigorta girişi 1987 bu arkadaş 15.04. 1999dan bu yana kamu işçisi olarak kurumda çalışmaktadır arkadaşımız ne zaman emekli olur yardımcı olursanız çok sevinirim sgk doğru düzgün cvp vermiyormuş

mustafa şahin
İstediği an emekli olabilir.
Emeklilik şartları çoktan oluşmuş hatta ikiye katlamış.

gerçektenmi eger öyleyse hemen telefonla soyleyeyim olsun emekli doğrumudur

hocam arkadaşınıza 15 yıl 3600 gün bile yetiyor yüzde 40 vergi indirim de almış ise..ki almış hemen müracat edebilir...ben 88 giriş ile hemen oldum mesela...kolay gelsin geçmiş olsun..

mustafa şahinn
Kesin bilgidir.
Vergi indirimi varsa hemen olur.
05.08.1991 öncesinde sigorta girişi olanlar, sonradan yürürlüğe giren kademeli geçişe bile tabi olmadan 15 yıl ve 3600 prim gün sayısı şartlarıyla emeklilik hakkı kazanırlar.
Kaldı ki sizin 30 yılı aşkın bir sigorta süreniz ve öncesinde hiç olmasa bile 1999 yılından itibaren kamu işçiliğinden dolayı 7000 civarı prim gün sayınız var.
Engelli erken emekliliğinde en zorlu emeklilik şartları bile bunun çok çok altında.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
Yardıma ihtiyaç duyarsanız buradayız.

akşam arkadaş sordu bana bende arkadaşlara sorayım size bilgi veri,rim dedim. madem ki öyle versin derim emekliliğini

Üst Alt