Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

87 sigorta girişim ve %46 raporum var. Emeklilik şartları nedir?

dilar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1987 siğorta girişim 2121 iş günüm var kronik akciğer hastalığımda %40 böbrek rahatsızlığımdan %10 la heyete girip %46 engelli raporu aldım sürekli ibaresi var şimdi vergi muafiyetinden yararlanmak istiyorum orada nasıl bi oran uygulanır şanşım nedir

Sen vergi indirimiyle uğraşana kadar sigorta gün sayını 3600 tamamla muhtemelen yaşın kurtarıyodur. Vergi indirimin olsa bile gün kurtarmaz.

1440 iş günü yani iki çocuk borçlanması yapacağım ama vergi indiriminden yararlana bilirmiyim özürlü oranını düşürüyorlarmış müracatımı yaptım bir aya kadar sonuç çalıştıgınız yere gelir dediler ilginize teşekkür

artık eskisi kadar çok düşürülmüyor ama, kaçınılmaz birşey bunun sonucuyla illaki yüzleşeceksiniz. düşük gelirsede itiraz hakkınızı kullanırsınız...

arkadaşlarıma emsal teşkil etmesi açısından yazmak istedim 19 martta yaptığım vergi muafiyeti başvurum kabul edildi kelrbek ve oturan boga arkadaşıma cevap ve yönlendirmelerinden ötürü teşekkür ederim

Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun :)

11/06/2o14 de emekli olur yazımı alıp emeklilik dilekçemi verdim darısı tüm arkadaşlarıma

Emekliliğiniz de şimdiden hayırlı olsun o zaman :)

Üst Alt