Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%88 raporu nasıl %90 yaparız?

Toruk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,
Bugün bir aile dostumuzun tanıdığı ötv'siz araç alımı için başvurularda bulunmuş. Olayı yakından takip eden aile dostumuz bizi arayarak bizimde bu haktan yararlanmamız konusunda ısrarcı oldu. Annemin rapor oranı %88 ve ağır engelli, fakat aldığımız aracı evdekilerin de kullanması için engellilik oranının %90 ve üzeri olması gerektiğini biliyorum bunu aile dostumuza da aktardım. Yeni çıkan kanuna göre artık böyle bir şeyin gerekmediğini hatta birlikte başvuru yaptıkları tanıdığının %60'lar da bir oranla bu haktan yararlanacağından falan bahsetti. Araba bakmaya gittikleri bayiinin satış temsilcisinin falan cep numarasını almış, bizden de bahsetmiş adam da arasınlar bir görüşelim demiş. Neyse aradım tabi bayii fakat durum aynı benim bildiğim gibiymiş, aracı evdekilerin de kullanabilmesi için %90 ve üzeri rapor gerekiyormuş. Kafamı kurcalayan kısım şu oldu telefonda ki arkadaş, kendilerine rapor oranı %87 - 88 - 89 aralığında olup başvuruya gelenlere hastaneye gidip araç alacağını belirterek raporda 1-2-3 puan arttırma talebinde bulunmalarını tavsiye ediyorlarmış. Şimdiye kadar da bütün müşterilerimiz 1 yada 2 gün sonra raporlarını arttırarak geri döndüler arabalarını verdik dedi. Böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Hastaneye gidip biz araç alacağız fakat raporumuz %88 bunu %90 yapmanızı istiyoruz desek rapor oranını değiştirirler mi ? Yoksa bütün rapor alma süresinde yaptığımız bütün işlemleri tekrar mı yapacağız ? Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Tekrardan rapor aliniyor disardan puan yuksetme olmuyor.yeniden heyet belirliyor

Bende biliyorum bu durumu aynını söyledim, fakat satış temsilcisi ısrarla, hastaneye raporunuzla gidin orada durumu anlatın yardımcı olacaklardır bir sürü müşterimiz böyle yaptı sonuç aldı diyor. Bana da saçma gibi geldi fakat olur mu olur , böyle bir durumla karşılaşan var mı merak ettim.

Babayin oglumu doktor nasil yardimci oluyor.
Onlar araba tüccari.ancak parayla ticaretini uygularlar.

Üst Alt