Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 88 raporumla vergi indirimine başvuru yaptım. Ne zaman sonuç alırım?

fatih1980

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar kendım yenı yuzde 88 rapor aldım ankaraya bu ayın 18 heyete sunulmus ankarada acaba cvb nezaman alırım ve oran olarak yuzde kac olarak greı doner herhangı bır degısıklık yapılıyormu oranda 88 olarak gerı donermı acaba yardımlarınızı beklıyorum

valla zor sordun bunu kim bilsin dostum yaa. sağlık problemin ne mesela ben parapleji %80 geldi bana anlıyomusun. cevap iki yada 3 ayı bulabiliyor.

böbrek naklı ne 70 hıper tansıyona 10 ve sag ayakta protez ve sag kolumda sıkıntı var bunlara da toplamda 54 vermıs raporda ıse hepsı su baltazar hesabına gore 88 olarak yazıyor ankaraya yolladım su an ankarada ve kac olarak gerı doner acaba bırde sızın rapor nezaman ankaraya onaya gıttı ve yuzde kac ıle gıttı ve kac olarak onayladılar acaba tsrahman beyy

ben geçen yıl gönderdim 3 ayda geldi sonuç bende iki hastalıktan derece vardı sanırım onlarında kendilerine göre bir balta ve zarları var ona göre bir rakam çıkıyor bunu tahmin edebilmen için senin hastalıklarından olan vergi indirimi almış birini bulmalısın. ben sana sabretmeyi öneririm. ama illede bir aralık düşünmek istersen kendini 2. dereceye kilitleki, 1 süpriz olsun. benmim sonuç pek değişmedi nedeni fazla hastalık olmaması sanırım.

yanı hastaneden aldıgın oranı aynen onayladılar galıba ınsallah benımkınıde aynı sekıl onaylarlar yoksa 5 yada 6 aydan daha fazla calısmak zorunda kalıcam buda emeklı maasımın dusmesı demektır :(

26/06/2014 de müracaat ettim dün iş yerime posta ile yollandı. ortalama 2 ay olarak düşünebilirsin
saygılarımla

fethi76 bey acaba hastane yuzde kac verdı ve ankara kac olarak onayladı acaba ogrenme sansımız varmıdır

bu konu hakkında acaba baska bılgı verecek bırılerı varmıdır lutfenn

% 88 hangi rahatsızıklar için verildi?

Artık hastaneler de olabildiğince düşük oran verdikleri için Ankara Maliye de genelde onaylar...

böbrek nakli atrı hiper tansıyon sag ayakta protez ve sag kolda dırsekte el bılegınde hareket kısıtlıgı varr

Bir sorun olmadan onaylanacaktır. % 80'in altına düşürüeceklerini sanmam. Bekleyip görelim...

Inşallah 80 altına duserseemeklılıkte cok zarara ugrarım bızım ısyerınde bırısı sadece bobrek naklı oldu yuzde 70 aldı ankara aynı sekıl yuzde 70 olarak onaylayıp yollamıs ınsallah bızımkıde aynen gelır

Üst Alt