Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

88 sigorta girişim var. Erken emekli olmak istiyorum..?

İLKERKARAGULLE

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

3 yıldır hiper tansiyon ve 1 yıldırda glokom ve tip 2 diabet hastasıyım bu hastalıklarla %40 rapor alıp emekli olabilirmiyim

ssk girişim:25/11/1988
dogum tarihim :05/05/1972
şuanda çalışıyor olsamda meslegim muhasebe ama tansiyon ve şekerden dolayı pek uzun süreli çalışamıyor ve iş bulamıyorum .

emekli olma ihtimalşim hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyor herkese iyi bayramlar diliyorum.

Ilker karagülle

işyerinden çalıştıgına dair aldıgın belge ile defterdarlıga vergi indirimi için başvurup hastaneye sevk veya elinizde bulunan çok eski olmayan rapor ile baş vurmanız % 40 ve üzeri onaylanması erken emeklilik için yeterli sizin girişiniz eski oldugu için 15 sene 3600 pirim ile emekli olursunuz gerekli belgeler http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

slm

cevabınız için teşekkurler sadece hastalık raporlarım var Hastaneye gidip ben hastalıklarımdan ötürü rapor almak istiyorummu diyecegim yoksa hangi kuruma gidip ben özürlü raporu almak istiyorum demeliyim o raporu alıp mı defterdarlıga gitmeliyim.cevaplarınız için teşekkur ederim.

bu üç rahatsızılıktan bilgisi olan varsa yüzde kaç alırım acaba raporlarımın kodlarıyla yazıyorum.17-hiperkolesterolemi,hiperlipidemi(e78)(04,0:cool: e78.2 hiperlipidemi karma bir diğeri167-glokom(h40.1-h40.9) 12.01- h40.8 glokom diğer,,,bir diğeri13-artiyel hipertansiyon(ı10-ı13)(ı15)04.05- ı10-esansiyel(prımer)hipertansıyıon....bir diğerie14.9 dıyabetes mellıtus 54-(e11-e13-e14)07.02.1.4- 50-(e10-e14)07.02.1 bu raporlarım var bilgisi olanlar hesaplar veya nasıl hesaplayacagımı yazarlarsa sevinirim herkese güzel sağlıklı mutlu günler dilerim.Saygılarımla

erken emekli olmak için vergi indirimi almam şartmı direk özürlü raporu isteyip emeklilik talep edebilirmiyim sizce cvp larınız için teşekkur ederim.birde aşağıda hastalık raporlarımı yazdım %40 cıkarmı bilginiz varsa .iyi çalışmalar.

Hastaliklarinizdan öturu 40 rapor verimmi bilmem fakat emekli olmaniz icin vergi indirimi sart onun icin bas vururken biryede calisiyor gozukmeniz gerekli 1 aylignada ol sa yeterli

Üst Alt