Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

88 sigorta girişim ve 6800 primim var. Ne zaman emekli olabilirim?

cocobooker

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm ben 1989 yılında 7 metreden aşağı düştüm işkazasıydı sağ ayağımın topuğu patladı ve o gündenberi kışları bayağı bi sızlama oluyor.2007 yılında by pass ameliyatı geçirdim 2 damarım değişti...2011 yılında 2 tane stent takıldı..tansiyon şeker ve buna bağlı sinirsel rahatsızlığım var bu saydıklarımın raporları mevcuttur..şimdi erken emekli olabilirmiyim ..verği indirimi için de başvuruda bulundum .heyete girecem ..bu saydıklarımla verilecek oran emekli olmak için yeterrlimidir..teşekkürler..

1970 doğumluyum ...1988 ekim 14 girişliyim..6800 işgünü primim var..ve hala çalışmaktayım..

Vergi indirimi alan birisi agi den faydalanamıyormu bide bunu sorsam..:)

Son bir soru daha k.bakmayın:) maaşım ne kadar olur ortalama..:)

Vergi indirim hakkı için gerekli olan % 40 ve üzeri raporu alabilir misiniz bilemiyorum. Çok sınırda bir durum... Ama bu hakkı elde ederseniz, hemen erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvurabilir ve emekli olaiblirsiniz.

Maaşı bilemem: http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/91572-sgk-sitesinden-emekli-maasi-hesaplatma.html

Aynı anda hem sakatlık indirimi hem de asgari geçim indirimi olaibliyor. Ama kriterler farklı:

czTvu.png

engelli maaşı

slm

ben vergi indiriminden faydalanıp % 55 ile rapor aldım emekliliğe başwurdum işlemler bitti 1 ekimde emeklisin sgk dan maaş yazın gelecek dediler 1996 yılından bağkur borcum çıkmış hemen yatırdım 06 11 214 de sonra da bu borcu yatırdığım günden itibaren maaşımın geçerli olacağı söylendi sonrada bana sgk dan maaş yazısı geldi geldi de benim içerde 1 aylıkmaaşım warmı yoksa 2 aylıkmı 26 12 2014 de maaşını alabilirsin dediler yazı da bi yerde maaş 821 tl yazıyor bi yerde birikmiş 684 +27 toplamda küsüratla 712 tl yazıyor 26 sına kadar kafayı yiyecem nedir anlamadım bide werilecek maaş doğrumudur..7123 gün primim war 1988 den beri...i son 11 yıldır da hep asgari ücret üzerinden yatırdılar ..bir emekli bu kadarmı alır maaşı.

bi cevap werirseniz memnun olacam.......

821 maaşınız bunun üzerine + 712 tl birikmişi alacaksınız yani toplam 1533 tl elinize geçecek ayın 26 sında , bir aylık fazladan veriyorlar gibi oluyor . Hesap şu ! ,
821 ' i , 30 güne bölün = 27.36 çıkacak bunu maaşı çekeceğiniz 26 günle çarpın 27.36... X 26 = 711.5... , yani 712' yi böyle bulmuşlar (26 günlük maaşınız bu )
Benim 87 giriş , 6580 asgari prim ödeme ile yaşlılık emekliliği maaşım 792 tl + 31 ek ödeme =823 tl elime geçiyor , maaşlar böyle yapacak bir şey de yok ! . Güle güle harcayın .

Not: zannedersem 821 in üzerine 30 kusur da ek ödeme alacaksınız yani aylık 850 küsur maaşınız olacak

Üst Alt