Herkese iyi akşamlar.62 Yaşındaki annem için Ötv indirim indirimi talebiyle dilekçe verip dosya açtırdık.
%50 Osteoporoz
%40 Tip1 Diyabet
%25 Psikiyatri
%22 İşitme
%18 Ortopedi
%10 Hipertansiyon
%10 Onkoloji
Sonuçlar bunlar.
+%10 60 yaş Eklemesini yapmadan, rapor bürosunda çalışan kişi sizin oran %87 dedi.
Böyle olmadığını biliyorum.Tabloyla hesapta %89, el ile hesapta 89,508961.
Bu el ile yapılan değer %90'a yuvarlanmazmı? İnternette bu konuyla ilgili bazı hesap robotları yuvarlayıp %90 veriyor, bazıları %89, bazıları ise tam virgüllü değeri veriyor. %90 olması önemli biliyorsunuz.Rapor bürosundan "Sizin baktığınız hesaplamalar yanlış, internete güvenmeyin" cevabı alıyorum.
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Bu gibi bir oran alan yada bu konuda yardım edecek arkadaşlarımız var mı?Bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.Hayırlı akşamlar.
%50 Osteoporoz
%40 Tip1 Diyabet
%25 Psikiyatri
%22 İşitme
%18 Ortopedi
%10 Hipertansiyon
%10 Onkoloji
Sonuçlar bunlar.
+%10 60 yaş Eklemesini yapmadan, rapor bürosunda çalışan kişi sizin oran %87 dedi.
Böyle olmadığını biliyorum.Tabloyla hesapta %89, el ile hesapta 89,508961.
Bu el ile yapılan değer %90'a yuvarlanmazmı? İnternette bu konuyla ilgili bazı hesap robotları yuvarlayıp %90 veriyor, bazıları %89, bazıları ise tam virgüllü değeri veriyor. %90 olması önemli biliyorsunuz.Rapor bürosundan "Sizin baktığınız hesaplamalar yanlış, internete güvenmeyin" cevabı alıyorum.
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.Bu gibi bir oran alan yada bu konuda yardım edecek arkadaşlarımız var mı?Bana yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.Hayırlı akşamlar.