Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

89 sigorta başlangıcı ve %57 raporla emeklilik şartlarım nedir?

osmanas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar size benimde bir sorum olacak. bende 42 yasimdayim ve 1 ay once %57 engelli raporu aldim. 1989 baslangic olan toplamda 660 ssk primim var. 2003 de memuriyete atandim ordanda 4250 prim gunum var. 2015 de baslayan 639 gunde bagkurum var. simdi nisan 2017 de baslayan ssk primim var
ve elimde yeni alinmista raporum var. vergi indirimide aldim. bu sartlarda simdi benim nerden emekli olmam lazim. kafam cok karisti herkes farkli birsey soyluyor
yardimlarinizi rica ederim.

Osman kardeş bence sende benim gibi erken emeklilikten faydalanabilirsin .burada arkadaşların yorumları hep bu yönde.

siz vergi indirimi alip hemen emekli olabilirsiniz. ama 3 farkli kurum oldugu icin ssk emekli sandigindaki gunlerimi kabul etmiyor. ssk da 3600 gunum olmasi gerekiyormus. bu konuda ne yapmam lazim.

osmanas

Son 2520 primin fazlası hangi statüde ise emeklilik işlemi de o statüde olur. SKG'ya 5510 sayılı yasanın 4c statüsünde emeklilik için başvurmalısınız diye düşünüyorum. Bunu bir deneyin.

Üst Alt