Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

89 sigorta girişi ve 43 raporum var. Emeklilik için nasıl bir yol izlemeliyim?

senao

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar;

hastaneden %43 raporum var ve 1989 ssk girişi 5808 sigorta pirimim var. Erken ememklilik için nasıl bir yol izlemem lazım, ilk olarak vergi indirimine müracat ettim doğru bir yol mudur yada bundan sonra ne yapmam lazım.

saygılar.

Evet, vergi indirimi sonucunuz geldikten sonra emekli olursunuz hemen.

İlginiz için çok tşk ederim. Süreç nekadar sürer bilginiz var mı acaba ?

saygılar;

Bu arada vergi indirimi gelince müracat edecekmiyiz yoksa indirim kağıdı ile emeklilik kağıtlarıda mı geliyor.

sayın KKLEBEKK hanım;
vergi indirimine müracatım erken emeklilikten başvurusunda sayılıyormu acaba ? bu konuda bilginiz var mı ? vergi indirimi başvurusu aralık ta ama evrağın gelmesi uzayacak gibi.
saygılar

Hayır sayılmıyor. Vergi indirim belgesi tarafınıza gelmeden emeklilik müracaatı yapamazsınız.

Bende %51 engelliyim vergi indirimi başvurusu yaptım 35 günde cevap geldi işyerine bunun bir fotokopisi ile sgk emeklilik birimine baş vurdum 28 günde e devlette emekliliğim gözüktü darısı başına arkadaşım.

Üst Alt