Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

89 sigorta girişim var. %40 üzeri rapor alırsam emeklilik şartlarım nedir?

ibrahim2002

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar

ben 42 yaşındayım 24 yıllık insülin kullanan diabet hastasıyım,böbreklerim 2 ayrı doktorun söylediğine göre %25 çalışıyor ayrıca nöropatik ayak dizlerime kadar hissiz, denge problemi ve pedalları hissetmediğim için araç kullanamaz durumdayım,
gözlerimden 4 defa lazerle damar yaktırdım ışığa ve loş ortamda sorunlu görüyorum,el parmaklarımda hissiz

4.683 günüm var
pirim toplamım 173.760tl
ssk başlangıcım 1989
vergi indirimi için bugün başvuruda bulunacığım sizce yüzde kaç rapor verirler,
diyelimki %41 aldım maaş tahmini ne kadar olur

bilgisi olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

ibrahim2002

sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri alacağınızı düşünüyorum. Böyle olursa, raporla birlikte çalıştığınız işyerinin bağlı olduğu defterdarlığa sakatlık indirimi için başvuracaksınız ve 3. derece sakatlık indirimini hak edeceksiniz. Bunu hak ettikten sonra erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvurmanız halinde emekliliğiniz gerçekleştirilecek.

Maaş hesabını buradan yapabilirsiniz

Unutmayın, emekli olduktan sonra sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya da devam edebilirsiniz.

çok teşekkür ederim bilgi paylaştıkça çoğalır paylaşanı yüceltir sağol

Üst Alt