Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

89 SSK giriş. 2150 prim günü ve %78 raporumla malulen emekli olabilir miyim?

ikoabi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sigorta girişim 1989 prim günüm 2150 oranım %78 acaba emekli olur muyum maaş ne kadar olur

İlk ssk girişinizde rapor oranınız %59 ve aşağısında ise kuruma malulen emekli olmak için müracaat edebilirsiniz.Kurum sizi hastaneye sevk eder %60 ve üzeri rapor alır iseniz malulen emekli olursunuz. Emekli maaşınız ise yatırılan toplam kazanca göre değerlendirilir...
Şu linkteki paylaşımlardan yakın bir tahminde buluna bilirsiniz...
http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html

teşekkür ederim ancak izmir yeşilyurt atatürk hast.den rapor aldım %78 1 ay önce zaten

Malulen emeklilikte kurum sevki şart tır.Kurumdan sevk aldığınızda yine o hastaneye sevk alırsınız ve elinizdeki rapor ile işlerinizi daha da hızlandıra bilirsiniz..

malül olma

benim rahatsızlıklarım: bypass oldum, kronik polikistik böbrek diyalize girmiyorum,hipertansiyon,depresif bozukluk.bu durumda %60 özürlü müyüm?izmir yeşilyurt eğitim araştırma hastanesinden rapor aldım %78 ancak sgk emekli başvurusu yapınca sevk yapıcaz dedi bozyaka eğitim araştırma hastanesine acaba sonuç olarak %60 alır mıyım?bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum

MAlulen emeklilikte kurum sevki şart maalesef...

Tüm rahatsızlıklarınızı belirtin hastaneye gittiğinizde. Sonuç olumlu sonuçanacaktır diye umalım...

teşekkür ederim umarım sorun çıkarmazlar

Üst Alt