Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

89 SSK giriş. Emeklilik başvurumdan 1 aydır sonuç çıkmadı. Ne yapmalıyım?

erdinc70

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba isimim Erdinç yeni üye oldum.
Ben kalıcı kalp pili takılı bir şahsım. Ankara vergi indirimimi r oran ile ve sürekli olarak onayladı. Bağcılar SGK ya emeklilik için 24.02.2012 tarihinde başvurdum
Ancak bir ay geçmesine rağmen henüz bir haber gelmedi;
Acaba SGK herhangi bir engel çıkartır mı bana ya da tekrar bir hastaneye sevk eder mi Daha ne kadar beklemem gerekecek.
SSK lıyım (4a STATÜSÜNDE )
6970 prim günüm var
20.04.1989 ssk girişliyim
Şimdiden değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim...

Erdinç bey emekliliğiniz hayırlı olsun,
24.02.2012 tarihinde başvurmuşsunu İst sgk,da işler malesef ağır çekim yürüyor hele hele bağcılarda, ama müracaatınız çok olmamış biraz daha bekleyeceksiniz artık, bende 15/12/2011de müracaat ettim 01/01/2012 itibarıyla emekli olmuşum fakat maaş falan almış değilim dün aradığım yetkili 22/04/2012 alacaksınız dedi, sağlık olsun biriktiriyorlar toptan verecekler :)
Benimde 1986 giriş
ssk-bagkur = 7100 gün var

Hayırlısı inş.

çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için...

Merhaba arkadaşlar

Herkese merhabalar arkadaşlar.
Bugün itibarı ile uzun bir bekleyiş sonrasında nihayet emekliliğe hak kazanmış bulunmaktayım.

Darısı benim gibi beklemekte olan tüm arkadaşların başına......

***Pirim gün sayım: 6953

***Prim tutarı: 73,100.94

105907050 Tahsis No için 4A Emekli Aylık Bilgileriniz):
Doğum Tarihi:1970-07-10Sicil
Aylık Başlangıç Tarihi:01.03.2012
Durum Kodu:-Aylık Bağlama Oranı:60.80Göstergesi:12775Hisse Oranı:1/1Sigortalının En Son Çalıştığı Sektör:Özel
Aylık Tutarı:TL
Birikmiş Aylık Tutarı:0 TLEk Ödeme Tutarı:TLKesinti Tutarı:TLBanka:....
Ne kadar emekli maaşı bağlanır inanın hiçbir fikrim yok.Bazı sitelere girip baktığımda veriler bana pek inandırıcı gelmedi....Zaten sgk nın siteside yanıt vermiyor...

Siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum...

Kazancınız hep ssk üzerinden yatmış ise emekli maaşınız 750 tl civarı olur. Emekliliğiniz de şimdiden hayırlı uğurlu olsun darısı bekleyen arkadaşlara.

Üst Alt