Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%89 zihinsel-bedensel engelli Kardeşim EKPSS ile atanabilir mi?

baydin

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Kardeşim 25 yaşında %89 engelli raporu var. Zihinsel ve bedensel engelli getir götür işi yapabilir, denileni anlıyor ve konuşması da tam düzgün olmasa da konuşabiliyor ve illa memur olmak istiyorum diye tutturdu. Bu sene e-kpss kura kayıt yaptırayım dedim ama çalışabilir raporu isteniyormuş. Bu engeller doğrultusunda çalışabilir raporu alabilir mi?
Ekpss ile atanabilir mi?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Kişinin durumunu Dr. lar bilir vatandaş ne diyebilirki

çalışabilir raporu almak istiyorum diye başvurursunuz alırsanız işe girer olmassa sağlık olsun hevesini kırmayın girin kuruya

Kunta aranıp iş başı yapamaz ise ne olacak bir arkadaşın yerini işgal etmiş olacak başvuruyu yapmadan önce Dr. görüşün bilgi alın atanınca sorun yasamazsiniz

sneyper ne oldu Zoruna mı gitti atanacak diye korkmaya başladın hemen.
baydin devlet kolayında kolayını verir, orası kolay yani.kuraya katılsın🙂

Gelen davul sesi degil ki önem verelim, kurumların bir çoğu çalışabilir raporu istiyor ben soruya karşılık kimsenin mağdur olmaması için yapılması gerekeni söyledim ister dinlenir ister dinlenmez

Çalışamazmı yazıyoki raporda

Sanki engellilere balta kürek işimi veriliyor sneyper
Önce o insanı topluma alıştırmalı Devlet.
Zaten amacı bu devletin🙂

Benim raporda istihtam işaretli çalışabilir çalışamaz diye bişi yok

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben, Devlet kurumlarını ve hatta memur kontenjanlarını meşgul etmemek maksadı ile sormuştum zira aşağı yukarı %89 raporlu bir insanın çalışabilir mi hakkında bir bilginiz vardır diye. Lakin anladığım kadarı ile konu tamamen doktorun raporunda bitiyormuş açıklamalarınız için tekrar teşekkür ederim.

Deneme sınavlarından 80 ve üstü alan gerçekte kaç puan alabilir?

Arkadaşlar kareşim zihinselden sınava girecek tüm adaylar için lider yayınlarınız denemelerinde 80 ve üstü yapıyor sizce sonavda ne kadar alır

Üst Alt