Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

9 aydır kuzenim kayıp! Hiçbir haber yok :(

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
K

kutup yıldızı

20 Ocak 2010 güncel:
kuzenimden haber alındı arkadaşlar!!!!!!!

9 aydır kuzenim kayıp. amcam 2 haftadır kanal 7 de ebru ile paylaştıkça programında çıkıyor. ama hala ses yok.
kızımızın adı NURCAN GIDIK.
Resmini de yayınlayacagım. program öğleden sonra 13.15 de başlıyor. amcam muzaffer gıdık.

burada sizlerle paylaşmak istedim.

mustafailhan0279.jpg

Resim eklersen çok daha iyi olacak sevgili burcu ilhan umarım herşey yolunda gider ve şans yüzünüze güler...

Umarım kuzeniniz bir an önce bulunur. Kaç yaşında olduğunu ve resiminide eklerseniz belki yardımı dokunacaklar olur. Allah yardımcınız olsun.

net resim ayarlamaya çalışıyorum arkadaşlar.olan büyük resimleri amcam kanala götürmüş.

İnşallah bulunur Burcu. Resim de eklersen iyi olur

Bu arada KAnal 7'de İkbal Ablanın programında da bi çok kayıp insan bulundu.

Özellikle Buket ve Serkan olayını bilirsiniz.

İkisi için facebookta grup kurduk mesela. Bu tür çalışmaların da faydası oluyor. Resimlerinin yayılması ve daha çok insana ulaşma açısından.

9 ay çok uzun bir süre, umarım bulunur kuzeniniz.

ailsine sabırlar diler en kısa zamanda bulmaları dileğiyle.. bunu mail yollayarakta yapabilriz. hani şöyle bir kişiden birisine mail at. atacağın kişi bütün herkese, bütün herkes de bütün arkadaşlarına atarsa yayılır bence. ama keçi ablamızın fikri de çok iyi..

önce evlilik falan diye düşündük çünkü 23 yaşında ama işin aslı öyle olsa şimdiye iyi kötü bir aracı ile uzlaşma sağlanmaya çalışılırdı.annesinden dolayı maaş alıyordu 9 aydır parasınıda çekmemiş.kütükde evlilikde yok.hayatından endişe ediyoruz.9 ay önce dersaneye diye çıkmış evden çıkış o çıkış.açıköğretim okuyordu.

Umarım kısa sürede hayırlı haber alısınız.Kuzeninize kısa sürede kavuşmanız dileği ile...

Umarım kuzeniniz sağ salim en kısa zamanda bulunur. Allah yardımcınız olsun.

Öncelikle geçmiş olsun allah sabır versin yurt dışı ihtimalini araştırdınızmı hiç çünkü bizim bi yakınımızında başına böle bişey geldi kızı azerbaycanda çıktı bilirsiniz vize olayı olmadığı için gitmek kolay uafak bi hatırlatma sadece..

ya umutlarda biterse;
bu konuyla ilgili konuştum.bir tek onu yapmadık nerede hangi sınırda arayacaksın nereden bileceksin ki diyor.

Umarım resimlerinden kuzeninizi gören, tanıyan ve yerini bilen çıkar. En kısa zamanda bulunur inşallah.

facebook için bana yardımcı olumusunuz o zaman?ne yapmamız lazım?

facebook için bana yardımcı olumusunuz o zaman?ne yapmamız lazım?

grup acmamiz gerek once burcu.
Daha sonra Buket ve Serkan icin actigimiz grupta duyururuz.
Baska kayiplar icin de sayfalar actik biz orda.

Faydasi olur mutlaka diye dusunuyorum ben

Geçmiş olsun.9 ay uzun bir süre İnşaallah en kısa zamanda bulunur.Resimleri gördüğümüz iyi oldu.

İnşallah en yakın zamanda bulunur resimler ben kopyaladım msn yoluyla tüm arkadaşlarıma göndericem inş. bulunur.......

inş en kısa zamanda bulunur sevenleri fazla üzülmeden.allah kavuştursun.AMİN

inşallah 2010 yılı uğurlu gelir ve sağlıklı bir şekilde bulunur...

teşekkürler abi.umutlar hiç bitmemeli ama bizde tükenmek üzere hiç bir bilgi ve ipucu olmazmı ya kaç aydır:(

Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede bi haber alır kavuşursunuz kuzeninize...:(

Üst Alt