Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
9 Aylık sözleşmeli olarak işe girdim. Engelli maaşım iptal olur mu?
Ben %45 engelliyim işkur tarafindan sozlesmeli olarak tyçp olarak 9 ayligina işe kat8ldim 3 veya 4 ay sonra sozlesmem doluyor sizce engelli ayligim iptal olurmu
her ödeme dönemi başında sistem aracılığıyla sgk kaydı sorgulaması yapılır. bu sorgulama sonucunda sgk kaydı olduğu tespit edilenlerin aylıkları fesh edilir.
dediğinize göre aralık ödeme döneminden iki ay önce çalışmaya başlamışsınız. ama aralık dönem aylıgınızı da aralık'ta çekmişsiniz.
acaba uzun vadeli sigorta kolunda değil misiniz?
alo 170'i arayıp uzun vadeli sigorta kolunda olup olmadıgınızı öğrenip sonra da bana bildirin lütfen.
alo 170 hafta içi iş saatlerinde hizmet verir.
MustoCan
uzun vadeli sigorta kolunda çalışılırsa 2022 aylıgı kesilir. lakin kısa vadeli sigorta kolunda çalışılırsa sigortadan dolayı kesilmez. hane geliri toplamına bakılır. hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,49 TL üstünde olursa vakıf mütevelli heyetinin muhtaçlıktan çıkma kararıyla kesilir.
benim kafamı karıştıran şey şu: uzun vadeli sigorta kolunda çalışman halinde sistem aracılıgıyla Aralık başında SGK kaydı tespitin yapılabilirdi. sen aralık ayından 2 ay önce çalışmaya başlamışsın çünkü. bu sistemin gözünden kaçmazdı ki
alo 144'ü arayıp bu konuyu sorsana bir.