Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%9 ortopedi raporu araç alımına mani olur mu?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaşlar.
Dayım ötv raporu için hastaneye müracat etti. Ötvde bilmediğimiz diyabet başlangıcı çıktı ona 20 ortopediye 9 oran yazılmış toplamda %27 denmiş.
Şimdi 9 oran ötv'den yararlanmasına mani mi olur yoksa 27 baz alınıp sıkıntı çıkarmazlar mı
bilen arkadaşlar bir yardım ederse çok sevinirim teşekkürler iyi geceler.:confused:

Ben bir tane konu açtım ve Bülent bey siz onu cevapladınız bu konuyu nasıl açtım anlamadım. 2 konu var diye admin böldü galiba.

Ben siteye sizin için üye oldum saka olsun diye söyledim ayni konu 2 tane olmasın da zarar var mı hem ne demek canım hata oldumu düzeltmek iyidir şaka da olsa öyle demeyin

BLACKSAGAT

Şaka yapıyorum tabii. Konuyu ikiye ayırdım ki iki içerik de ayrı ayrı görünür olsun...

bu konuyla engelli haklarını çok iyi bilen bir uzmana gitsem o bile cevap veremezdi yalnız avukatı dayıma itiraz et demiş oda bir iki yere soracak bakalım ne olacak.

bulent bey o kısı benım 102,78,47,4014.3503 kodlar alıcam galıba

Rapora itiraza gidilmiş bugün oradaki görevli is kazası ve ötv farklı şeyler ayrıca %27 baz alınır demiş hafta içi inşallah aracı alacağız teşekkürler yardımınız için.

iyi günler raporumda tertibat yazmıyor ama 2015 te bir yasa çıkmış buna göre hareket ettirici tertibat takılıp yararlanılabiliyormuş. aracı mayısın 26 sında teslim aldım bir sıkıntı çıkmadı. zaten çıkarsa rapora ibareyi eklettiririm fakat zaten vergi dairesi bacakta kısalık var sıkıntı çıkmaz dedi.

Üst Alt