Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

9 senedir emekliyim. Kontrol muayenesine çağrıldım. Oranım düşer mi?

Yusuf. Yozgat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam. Ben. Epilepsi. Hastasıyım. İlaç. Raporum. Var. Raporda. Sürekli. İşaretli. Vergi. İndiriminde. Var. Eve. Genel. Muane. Diye. Kagıt. Geldi. Saglık. Bakanlığından. Filmde. Zaman. Zaman. Ritmi. Bozuklulugu. Var diyor. 9.senedir.emekliyim.yuzde.\40.raporum var. Sizce. Heyette. Rapor. Düsermi.

Raporda. Sıkıntı. Çıkarmış. Beni. Bilgilendirirmisiniz

2009.fakülteden.aldım.faşoru.yeni.isteme.amaçları.nedir.beni.aydınlatırmısınız

Yusuf. Yozgat öncelikle geçmiş olsun sgk müfettişleri zaman zaman bazı emekli olan kişileri kontrol muayanesine çağırıyor durumlarında düzelme ihtimali veya şikayet yada raporu aldığınız hastanede her hangibir usulsüzlük ten dolayıda olabilir emekli maaşınızı kesintiye uğramaması için kontrole gitmeniz gerek durumunuzda bir değişiklik yok ise endeşi etmenize gerek yok.

İlacımı. Kullanıyorum. İlaç. Raporum. Var. İlacı. Düzenli. Kullanırsam. Nöbet. Geçiremiyorum. Ama. Eeg. Filmim. Bozuk. Çıkıyor. İlacımı. Kullanmasa. Nöbet. Geçiriyorum. Tek. Sıkıntım. Raporum. Düserse. Ondan. Erciyes. Ünüvertesinden. Aldım

Yusuf. Yozgat

İlaç kullanıldığında belirti vermeyen hastalıklar kontroller için büyük sıkıntı olabiliyor. Ama bu konuda ne yapmak gerektiğini ben de bilmiyorum. EEG filminde belirlenebiliyorsa ilaçlarınızı kesmemeniz daha doğru gibi geliyor kulağa

ilacını kesme sonuçta senden ilaçla alakalı kan tahlili isteyecekler eger ilaç kanda ćıkmazsa seni doktor kontrol altına alır 6 ay gibi sonra uğraşır durursun sana tavsiyem heyet raporu ićin eeg filmi çektirmeden önce git bi eeg çektir ordaki sonuca göre hareket et zaten eeg bozuk çıķıyorsa sıkıntı yaşamazssın

Ben epilepsi hastasıyım. /40 raporum var raporum da sürekliliği işaretli vergi indirimi de var muayine belirmemişler ilaç raporum da var. 8yıdır.emekliyim eve genel muayinediye saglık bakanlığından mektup. Geldi bir aydır. Haber bekliyorum hale çagırm adılar. Yeniden. Rapor çıkması gerekiyormuş. Rapor. Düşürebilirmi beni aydınlatır mısınız beni ne aman çagırırlar

Aralık 2017de eeg cekindim. Zaman zaman ritim bozukluğu izlenmiştir. Diyor filmde günde 2tane ilaç kullanıyorum

Kepra. 1000mg.gunde 2tane ilaç kullanıyorum

Başkan bir sorum olacak OturanBoğa diyelim ki hastanın 9 yıl sonra durumu düzeldi ve yeni engelli raporu da alamıyor yani %40 altında kaldı , geriye dönük olarak almış olduğu tüm emekli maaşını devlet geri mi istiyor yoksa yeni rapor olmadığı için emekli maaşını mı kesiyor, hangisi ya da farklı bir işeyeiş var mı , yardımcı olabilir misin

BursaUykusuz böyle bir uygulama yok sgk geriye dönük verdiği maaşı istemez sadece yeni bir rapor isterse kontrol amaçlı oda %40 altı çıkarsa emeklliliğiniz iptal olur sadece.

@umut2135[FONT=sans-serif]

psikiyatrik hastalığım var fakat kanunlara göre kontrol şartıyla sürücü ehliyeti alabiliyorum doktor kanaatıyla. Peki şimdi ben Malulen emekli olarak, ehliyet alıram;

SGK nın benim ehliyetim var diye maaşımı kesme ihtimali var mıdır?[/FONT]

Pazartesi eeg.filmi çekildim filim bozuk çıktı doktoruma sordum raporum düşermi diye kesinlikle düşmez çünkü düzel me yokdedi sen ilacını kullanmaya devam etmedi geriye dönük ilaç ssk dökümünü çıkart heyete giderken götür dedi

-musti-

sgk ile emniyetin bir bağı yoktur. tır ehliyetide alsan maaşını kesemezler.rahat ol

Üst Alt