Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ağır özürlü raporunu alamıyorum. Ne yapmalıyım?

omerdogan01

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
öncelikle iyi akşam ben adana da ikamet ediyorum benim %80 ağır özürlü raporum var rapor gerekçesi mental cücelik ve yürüme bozukluğu ben araç kullanamıyorum ailem ile bi yerlere gittiğimiz zaman çok zorluklar çekiyoruz benim adım araç almayı düşünüyoruz fakat %91 oranında rapor olması gerekiyor fakat hastaneye gittim heyet grubu beni ihtiyacım olduğu gözle görünüyor zaten ki tekerlekli sandalye ile gittim fakat eski raporumun aynısını verdiler benden durumu daha iyi olanlar hemen alıyor bunun için ne yapmam gerekir önerisi olan varmı sağlık bakanlığına dilekçe versem sorunum hal olurmu çeşitli yerlerden rüşvet talebi bile oldu bana demek ki canları istese yapılıyor

% 90 oranlı rapor alabilmeniz çok zor. İtiraz etseniz de sonuç değişmeyecektir. Cücelikten tam olarak yüzde kaç oran verildi size ve ne zaman aldınız bu raporu?

başka hastanelerde şansınızı deneyin bence ben ehliyet için sağlık raporu istedim monüküler rapor verildi ehliyetimi monoküler olarak aldım daha sonra başka hastaneden rapor istedim raporum sağlam verildi ve sağlam raporumu emniyete götürdüm monüküler olan ehliyetimi iptal ettiler yerine normal ehliyet verdiler demek istediğim rapor sonuçları hastaneye ve doktora göre değişiyor

yaklaşık 4 ay oldu alalı ortopedik sadece bakıyor bana oda %80 verdi eski raporum 2 senelik falan dı aynısını yazdı aslında benim hatam o raporu göstermek oldu belirtmiştim ben yürüyemiyorum uzun yol ailemde beni götürmekde zorluk çekiyorlar ama adam bildiğini yazdı bakıyorum durumları benden daha iyi olan adamlar almış 92 93 civarıbenim ihtiyacım olmasa hiç uğraşmam kendim seçmedim ben bu halimi çifte stardlar üzüyo beni :(

murat bey bende öyle düşündüm ve yengemin hemşirelik yaptıgı hastaneden girmeye karar verdim yengem samimi oldugu doktorları takip ediyo bana haber verecek ve tekrar deneyecem şansımı deneyeceğim

Üst Alt