Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

90 desibel civarı işitme kaybı için cihaz önerisi olan var mı?

çamlıca

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
10
Cihaz bozuldu. Kulak arkası. 90 desibel civarları kaybım var. Fiyatı uygun cihaz önerisi ne olur?

Bir de tamir ettirmek mantıklı mı? Phonak marka sky 5 sp ve tamiri için 2-3 bin lira tutar denildi. Ses gelmiyor.

tamır ısı yas arkadasım bıde 2 3 bın gıbı bı para vereceksın
oda yaparlarsa
sonrada ayar ıcın para vereceksın oda 4 yıl once 140 lıraydı sımdı kımbılır ne olmustur
5 yılı gectıyse cıhazın sgknun verdıgı 1200 ustune o ramır ayar paralarını eklersın
ustune 3 5 bın artık ekleyınce yenı cıhaz sahıbı olursun
sende ılerı kayıplı oldugundan muhtemelen telefonla konusulanı anlamıyorsundur bluetooth denen nane bıze gerekmedıgınden o parada eksık olur:)
8 bıne aldım dıyor arkadasın bırı sen tecrubelısın daha ıyı bılırsın

Öncelikle geçmiş olsun. Oticon tavsiye ederim. İstanbul'da iseniz yardımcı olabilirim.

Phonak Naida Paradise UP P30 almaya niyetliyim. İşitme cihazı raporu çıkaracağım .

Cihazları aldım bir hafta önce. İlk ayar iyi değildi. Dün yeniden ayarlattım daha iyi şimdi. Biraz ötme sorunları var. Bluetooth bağlantısı var

çamlıca
hayirli uzun omurlu olsun gule gule kullanin
mahzuru yoksa kimden aldiniz
otme sorununu ilk ayarda yapmasi beklenirdi
fiat hakkindada bilgim olsa sevinirdim bir turlu yeni cihaz isine girisemeyen olarak:eek:
ne mutlu 90 db kayipla bluetotoht kullanabiliyorsan faydalanabiliyormusun ondan

GRAHAM BELL
Teşekkürler. Angora işitme diye bir yerden. Fiyat olarak sanırım bana özel indirim yapıldı iki cihaz 9000 verdim SGK ayrıca ödeme yapacak cihaz raporu çıkınca. Normal fiyat daha fazla

GRAHAM BELL

Bluetooth teknik olarak çok başarılı ancak iş konuşmayı anlama oranımızda bitiyor. Ses kalitesi cihaz mikrofonundan daha iyi.

çamlıca
cok ileri isitme kaybiyla teknolojiye karsi bizmi maglubuz yoksa teknolojimi:(
adam sende bizim kaybimiza gore beceremediklerinden sonra teknoloji utansin diyiverelim:eek:
canimiz sagolsun

çamlıca

Merhaba. Kullanıcı olarak phonak cihazı marka kullandım .7 sene oldu ne bir arıza oldu ne sorunlar gibi bi şeyler yaşamadim. Her sene cihaz kalıbı ve filtresini tazeledim bakımdan dolayı mı nedir şu an bile kullaniyorum bozuntu yaşamadım.. sadece artik yenilenmeye ihtiyaç duyuyorum çünkü yaş olarak ve kayba göre belirtiler beliriyor gayet farkında oluyoruz . bi cihaz ömrümüze sürecek kadar değil-dir.. şimdi artık arayışa girmeye başladım herkesin fikri düşünce memmunniyetleri önemli takibe başladım burada..

oticon chiliyi 8 yil kullandim hic ne filtre ne bakim
birtek hortum tabii:eek:
hala calisiyor ama
5 6 yil kullanilan cihazin haliyle performansi dusuyor bozulmasada

Bir cihazın ömrü 5 6 dediler gerçekten bozulmadı ama bi gerilik hissediyorsunuz cihazda eskisi gibi verim alamaktan.ilk kullanıcı olarak phonak markadan başka bir cihaza geçersem beyin ses eski alışkanlığı ararmı ?? Artık başka ikinci ye daha güçlü yeni çıkan cihazları denemek istiyorum. Tavsiye edecekler tecrübelerinizin tavsiyenizi vermenizi isterim.

Üst Alt