Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 engelli oğlum üzerinden aldığım araca ait bilgilerin sorgusu!?

sanko86

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%90 engelli oğlum üzerinden aldığım araca ait Trafik Cezası, Mtv, Muayene Tarihi,Kasko ve Poliçe bilgilerini nasıl sorgulayabilirim.

Oğlum 5 yaşında olduğundan e-devlet şifresi vermiyorlar.Araç onun adına olduğu için benim e-devletimde de görünmüyor.

Hepimize sağlıklı günler dilerim.

sanko86
Evet ilginç bir durum, internet vergi dairesinden öğrenebilir ve ödeme yapabilirsiniz ama bunun bir çözümü olması gerekiyor, vasi kararınız varsa çoçuğunuz adına e devlet şifresi alabilirsiniz, şu anda tek çözümünüz bu herhalde https://ivd.gib.gov.tr

jonjon
160'dan ulaştım ama gidip vergi dairesinden veya diğer işlemler için tüvtürk'e gidip öğreneceksin diyorlar.Bu aracı e-devlette görmemem kadar anormal bir durum yok.Sonuçta 5yaşındaki oğlum adına aldığım için noterde ek olarak taahhüt verdik tüm ceza vs bana ait diye.

Umarım çözüm bulan birisi olur.

kazazede
Vasisi benim zaten fakat 15 yaşından önce e-devlet şifresi veremeyiz diyor ptt.

Mtv için internet vergi daresinden sorgulama şansım oldu.Fakat hala ceza ile ilgili bir yer yok.Sigorta veya kasko ile ya da muayene ile ilgili sorgulanabilecek bir alan yok :(

@sanko86 ivd.gib.gov.tr bu siteden mtv ve cezayı ödersinizde sigorta için de sigorta birliği merkezi ile bir görüşün bakalım

Üst Alt