Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 engelli olarak araç alırsak bu aracı kimler kullanabilir?

ahmets1234

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
öncelikle okuyon herkese iyi günler. Benim şöle bir sorum olucaktı. %90 engelli olarak araba aldığımızda şöför tayin edebiliyormuyuz ediyorsak bu şöför kim olabilir mesela anne baba olabiliyormu yoksa aileden olmayan kişilerdenmi olmalı? Bu aldığımız kişinin ssk primini ödüyormuyoz? Bide son soru şöför olarak bir kişiyi aldığımızda o bir kişiyi ilerde 3. dereceden kan hısımları yapabilirmiyiz. Şimdiden cvp verenler ellerine sağlık....

Valla ben normal plaka aldım aracı yanında ben oldukdan sonra istedigim arkadaşıma kullandırıyorum.:)
Aracı ÖTV indirimli aldım 2 senesi kaldı.

camur;
araba normal plakalı,sen arabada olduktan sonra istediğin kişiye kullandırtıyorsun ve dahası aracı ötv indirimli aldın. arkadaş senin için özel yasa mı var!?

Yok plaka normal pek polis durdurmuyor durdursada ruhsata baktımı bise anlamıyor arabada tertibat yoksa sorun yok.:)

Üst Alt