Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 engelliyim. 20 dakika geç kaldığımı sanıp savunmamı istediler!?

chn11

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar başımdan geçen olayı anlatayım :) Hastanede çalışıyorum asaletimin tasdik olmasına 14 gün var. işe giriş ve çıkışta kart basıyoruz. sabah 8.05 te bastıgım kart okumadı bilgi işlemcilere sordum en son bı sıkıntı yok dediler daha sonra odama çıktım. diğer arkadaslardada aynısı olmuş ama daha sonra çalışmış aşağıya inip 8.20 küsürlerde karta bastım.
Şimdide mesaiye geç gelmemle alakalı savunmamı istiyorlar :)
Yüzde 90 engelliyim sağlık sorunlarımla ilgili hiç bişey yansıtmadım bu zamana kadar idareye. Tedavilerim özel hastanede yapılıyor diye cumartesileri gittim hastaneye hasta ayağına diye işten kaçıyo demesinler diye.
Bu konuyla ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum açıkcası :)

Engellilere karşı hiçbir şekilde pozitif ayrımcılık olmadığının kötü bir örneği...
Kamera kaydı mutlaka vardır incelemelerini talep et bence.. Gerekirse hakkını mahkemede savun..

yaw kardeşim bu kadar gereksiz şeylere savunma isteyen bi yöneticiye ne söylemek gerekir anlamadım..2 saat geç kaksan ne olur

Kamera kayıtları var zaten. savunmamı yazarkende gereğinin yapılmasını diye yazdım :) ıkı gun önce Allah razı olsun diye teşekküre gelen yönetici sarı zarf yollayıp savunmamı istedi gülüyorum sadece :) şikayet eden biri olsa dicemde herşey ortada :) ama bundan sonra en ufak bişeyde rahatsızım dicem. şimdi onlar düşünsün :)

Üst Alt