Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 90 göz tembelliğinden görme kaybı ve kekemelik var. Askerlikten muaflık durumum..?

sardunya15

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar sol gözümde % 90 göz tembelliğine bağlı görme kaybı var askerlik muanesi için gittiğim şubemden askeri hastaneye sevkimi istedim ve askeri hastaneye sevk ettiler. askeri hastaneden bana ASKERE ELVERİŞLİDİR KOMONDO OLAMAZ raporu verdiler bu sizce uygun mu rapora itiraz edeyim mi itiraz edersem raporu degiştirirler mi bide bende kekemelik var onu askeri hastanede söylememiştim söylesem faydası olur mu

Nasıl olur ya ben gitmek istediğim halde aynı sorundan dolayı bana askerliğe elverişli değildir raporu verdiler başka bir askeri hastaneye git eğer askere gitmek istemiyorsan yeni bir rapor al sana askerliğe elverişlidir raporu vermelerine cidden şaşırdım benimde tek gözümde % 90 görme kaybı vardı ve askerliğe elverişli değildir raporu verildi belkide sizinkinden ekstra benim gözbebeğimdede yukarı kayma vardı bilmiyorum bumu etmen oldu.

vallahi bilmiyorum bana askere elverişlidir komondo olamaz raporu verdiler bnde şaşırdım bu duruma ama yapcak bi şey yok siz hangi askeri hastaneden ve ne zaman aldınız

bir yandışlık söz konusu yani %90 görme imkanı yok. + istanbul gataya vea ankaraya gittin mi. + şaşılık varmi

istanbul gatadan böyle bir rapor verdiler şaşılık ise çok az var ama belli olmuyo

% 40 özürlü raporunun askerlik ile ilgisi var mı yani özürlü raporu olanlar askerlik yapar mı

Sivilden alınan rapor askeriyede bir anlam ifade etmiyor. Bence askere gitmek istemiyorsan o karara itiraz et ve bu sefer kekemeliği de belirtip muaf olmak için girişimde bulun.

%90 oldugundan emin ol mesela kaç metrede parmak sayabiliyomusun? ilginç gerçekten :)

Üst Alt