Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 Mental hastası Evde Bakım maaşı alabilir mi? Yeşil kartı iptal ettirmemiz..?

Mehmet Orhan

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben bu gün evde bakım için başvurdum yüzde 90 ağır 3 yaşında oğlum var ağır derecede mental hastası acaba çıkarmı bir de yeşil kart khulanyoruz çıkar sa yeşil kartlarımız iptl olurmu birde kendi evim de oturuyurm

Öncelikle aylığınızın onaylanması Bakım Hizmetleri Değerlendirme heyetinin kararına baglıdır. Bulundugunuz yerin yogunluguna göre başvuru tarihleri dikkate alınarak sıraya alnırsınız ve buna göre heyet sizi evinizde ziyaret eder. Heyet, çocuğunuzun bakıma muhtaçlık kriterlerine uygun olup olmadıgını tesbit etmeye çalışacaktır. Çocuğunuz bakıma muhtaçlık kriterlerine uygun bulunursa ve diğer şartlar da uygunsa aylıgınız baglanır tabi ki...
Evde bakım aylıgı aldıgınız gerekçesiyle yeşil kartınız iptal edilmez. Bu konuda rahat olun. Muhtaçlık açısından durumunuzda bir değişiklik yoksa iptali söz konusu olmaz.
Evinizin olması da evde bakım aylıgında sorun olmaz rahat olun. Zaten başvurunuz sırasında evinizi de beyan etmişsinizdir. Sorun yok.
Heyet zaten sizi evinizde ziyaret ettiğinde zaten size rehberlik edecektir.
Ayrıca her konuda "alo 183"'ü arayabilir kafanıza takılanları sorabilir, rehberlik alabilirsiniz. Alo 183, 7/24 saat hizmete açık olup ücretsizdir.

evde bakım aylıği

oturan boğa abı benım yüzde doksan ağır mental hastası oğlum var evde bakım için başvudum 1 ay oldu bide 2022 aylığina başvurdum malmüdürlüğü 1 evrak verdi bütün kurom lari gez dirdim hiç 1 yerde birşeyimiz yok yanı kaydına raslamiştır dıye mühürlediler karakul da hiç 1 gelır yuk turdiye totanak totto siz ce ne olur bide mental hastalarına evde bakım verlilmiyumuş suylüyurlar bi aydılarmısın bızahmet

sayın mehmet orhan kardeş benımde kızım mental yuzde 96 engellı ben alıyorum fakat krıterlerımız tutuyor kalem hanım guzel yazmış okuyun bence

Üst Alt