Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 oranında raporum var. EMSS'ye müracaat edebilir miyim?

cnr31

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
akdeniz anemisi +orak hücre anemisi hastasıyım %90 raporum war ömss ye başvurabilirmiyim izleyeceğim adımlar neler bilgisi olan warsa lütfen yardımcı olabilirmi ?

cnr 31 arkads benımde %80 agır özürlü basvura bılıyoruz ama kazanırsak alınırmıyız bılmıyorum sız hıc arastırdınızmı?

cnr31;

elbette başvurabilirsiniz.İnşallah iyi bir puanla hrehangi bir kamu kurumuna yrleşirsiniz.Şimdilik başvuru klavuzunun yayınlanmasını bekleyin

Siz şimdilik EMSS ye sıkı çalışın yüksek puan almaya bakın ozaman yerleşirsiniz merak etmeyin.

benimde %90 dı kazandım çalışıyorum sorun olmaz..

yigit67;

bnm de % 92 engelli oranı ile ilgili öncelik tanınıyor mu ? acaba

öncelik derken neyi kastettiğini anlamadım ama ben işe başladığımda bana uygun bir iş verdiler masa başı işim var öğrencileri kayıt yapıyorum kazandığın taktirde sanada yapabileceğin uygun bir iş verirler

yigit 67 sız agır engellımısınız benım agır engellı alınmam dıye korkuyorum bılgılandırısenız sevınırım.

hizmetli kadrolarına atansanız bile size uygun iş verirler.endişelenmeyin

c5 c6 %90 üzeri ağır engelliyim ve bana uygun iş verdiler tekerlekli sandalyedeyim ellerimde sorun var bilgisayar kullanıyorum o yüzden masa başı iş verdiler

cok teşekkur ederım bılgı ıcın ınsallah darısı bızım basımıza :)

Üst Alt