Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 oranlı eski raporumu araç alımında kullanabilir miyim?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba benim sizlerden ricam raporumdaki oran farklılıkları.İki adet rapor var benim elimde birisi eski tarihli ama sürekli yazıyor %90

ikinci raporumda yeni tarihli %86 onda da sürekli yazıyor araç almak için ne yapmam lazım sizce yeni tarihli raporumun derecesini nasıl düzelttiririm.Birde araç almak için raporda herhangi bir ibare yazması zorunlu mu?

ortopedik bir engeliniz yok ise ve raporunuzda ötv indriimi ibaresi ve tertibatlı araç kullanır ibaresi yok ise, ilk raporunuz ile araç alabilirsiniz ancak siz kullanamazsınız. 3.dereceye kadar yakınınız kullanır aracı.

Elinizde farklı oranlarda raporlar olduğundan vergi dairesi sizi hakem hastanesine sevkedebilir. Oradan alacağınız oran geçerli olur. Ortopedik engelli değilseniz. Raporunuzun %90 ve üzeri olması; ötv siz araç alabileceğinize dair ibare bulunması gerekmektedir.

Ortopedik engelliyim...

Bugun hastaneye gittim raporum çok eski olduğu için yeni bir rapor almamı istediler randevulu sistemle çalışıyolarmış bugğn müracaat etsek şubatta anca sonuca ulaşabilirmişiz başka bir ilden alsak diye düşündük bizde acaba olurmu başka ilden alınca geçerli olur mu?ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM....

(((soner)))

Kural olarak her zaman son raporu kullanmak zorundasın.

Raporu hangi şehirden alırsan al fark etmez

Üst Alt