Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 özür oranı ile H sınıfı ehliyet alan var mı?

Konular
44
Reaksiyonlar
14
slm arkadaşlar benim özür oranım %90 bu oranla H sınıf ehliyet alabilirmiyim ellerimde hiç sorun yok T11 parapleji hastasıyım
özür oranı 90 ve üzeri olup H sınıfı ehliyet alan arkadaşlar varmı??

Evet arkadaşım normal şartlarda % 90 özür oranı ile H sınıfı sürücü belgesi alabilirsin bi sorun çıkmaz
(Tabi son söz raporu verecek olan doktorlara ait )

türkiyede yaşıyosun herşey ola bılır ben %95 raporum vardı gıtım heyete gırdım %80 rapor verdi ustelık %95lik raporum süreklı gecerlı bır rapor

raporunda H SINIFI EHLİYET ALABİLİR ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR YAZIYORSA ALIRSIN...

h sınıfı ehliyet için %90 oranında rapor durumu söz konusu olmayacagından siz yinede bir şansınızı deneyip h sınıfı ehliyet almak için mürcaat ediniz

kardeş rapor oranı sözkonusu değil. benim rapor %95 t12 paraplejiyim ve h sınıfı ehliyet aldım. yeter ki belden yukarın sağlam olsun. el, boyun vb. hareketlerin yeterli olması yeterli. endişe etmene gerek yok alırsın.

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar rapor için heyete girdim 16 mayısta sonuç belli olcak inşallah bir sıkıntı çıkarmazlar

H sınıf ehliyet alabilir özel donanımlı araç kullanilir ibareli raporumu aldım çok şükür sıkıntı çıkarmadılar

Üst Alt