Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 90 raporda araç alımı için ÖTV işaretli olmalı mı?

mandreyam

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar son gunlerde OTV indirimi icin oran %90 uzeri olsa bile otv indirimini isaretlemek gereken diyenler var....son durum ne bilgisi olan veya netdrn bilgi aliriz ...

Once muracaat ediyorsunuz.otv icin diye belirtiyorsunuz.size gun vetiyorlar .ogun gidip once 200 tl vezneye yatiriyorsunuz.sonra kurula giriyorsunuz.89 ciksa bile paraniz yaniyo 90 sart.

Kimisi %90 uzerine otv isaretli olmasada gecerli diyorlar...

Isi garantiye almak icin 200 verelim bari sonra 70000 bin vermekten iyidir

Ozmn insanları bilgilendirmeleri lazım yasa diycekki ozmn raporunda belirtilmesi gerekiyor diycek ama öyledemiyor yüzde doksan oranı olan diyor nasıl oluyorda sonradan buna ceza geliyor o raporda yüzde doksan çıkınca kendiliğinden işaretlenmesi gerekmezmi insanlara bir hak vermişler kırkbin dereden su getirmeden alamıyosun bu nasıl bi iş anlamadım benim kardeşimin oranları tutmasına rağmen kırptılar sırf vermemek için solunum hastasına kalp elli veriyo ortepedi kırk veriyo solunumdan az etkilenme diyo vermiyo hakedilen oranı yani gerçek hak sahiplerini madur ediyorlar hiç anlam veremiyorum ben

Arkadaslar bugun bimere yazdim....sonucu ogrenince buraya yazarim...

Hayır, böyle bir kural yok. Hiç bir mevzuatta böyle bir dayatma da yok. Bugüne dek binlerce insan bu şekilde araç aldı

Ama geçen gün bir arkadaşımız burada "raporda ötv değerlendirmesi yok" diye ceza geldiğini yazdı! Akıl almaz, ahmakça, hukuksuzca bir durum. O arkadaşın konusuna da yazacağım kısa zamanda ve birinin bi tarafından uydurduğu bu saçmalığın ortadan kaldırılması için girişimde bulunacağım.

Üst Alt